fbpx

Ivana Petrović: Ova nagrada mi puno znači, hvala vam

Večernjakova ruža…

Svečana dodjela Večernjakove ruže bila je u Hrvatskom narodnom kazalištu u Zagrebu, a kristalnu Ružu potpisuje Ivica Propadalo

Ivana PetrovićGibonni i Oliver Dragojević zajedno su osvojili nagradu Večernjakova ruža u kategoriji glazbenik godine. Nagradu je primio Gibonni. Glazbenik se zahvalio i u Oliverovo ime te naglasio kako mu je žao što Oliver nije na dodjeli da s njim podijeli sreću. Novo lice godine je HRT-ova novinarka Zrinka Grancarić koja je sjajno odradila prijenos nastupa jedriličara na OI u Riju. Urednica i novinarka vanjske politike na Novoj TV, Ivana Petrović, osvojila je Večernjakovu ružu za TV osobu godine. Ivana je kazala da ima tremu te se emotivno zahvalila čitateljima i svojim suradnicima te kolegama.
Ivana Petrović– Sretna sam, vesela i stvarno hvala svim čitateljima Večernjeg lista. Ova nagrada mi puno znači jer je dodjeljuju naši gledatelji – kazala je novinarka i urednica Petrović. Posebno je emotivna bila glumica Petra Dugandžić. Glumica je nagrađena u kategoriji TV glumačko ostvarenje godine.
– Hvala mami koja sad sigurno gleda i plače pred televizorom i koja je imala tešku godinu iza sebe i hvala suprugu Saši što me voli takvu kakva jesam – rekla je Petra. Ivana Mišerić zahvalila se na nagradi u kategoriji radijska osoba godine. Dok je u kategoriji radijska emisija godine, Večernjakovu ružu odnijela ekipa Pomorske večeri. Nagradu je preuzeo Jadran Marinković. Televizijska ekipa RTL Direkta osvojila je ružu u kategoriji TV emisija godine. Svečana dodjela Večernjakove ruže bila je u Hrvatskom narodnom kazalištu u Zagrebu, a kristalnu Ružu potpisuje Ivica Propadalo.

Foto: Scena.hr