fbpx

Tatjana Jurić: Kupujem kad stvarno nešto trebam!

Šopingholičarka…

Lijepa voditeljica ne voli šoping, ali uživa u kupovini namirnica

Tatjana Jurić– Svaka žena u svom ormaru trebala bi imati traperice koje joj odlično stoje, malu crnu haljinu i štikle koje su joj udobne – istaknula je Tatjana Jurić. Lijepa voditeljica je uvijek lijepo dotjerana. U slobodno vrijeme Tatjana najradije nosi traperice. Kaže kako nije u kategoriji žena koje su ovisne o šopingu.
– Svi koji me poznaju, znaju koliko me šoping čini nervoznom i kako kupujem stihijski ili kad stvarno nešto trebam. A jedini šoping koji volim je kupnja namirnica. U tome neopisivo uživam – otkrila je voditeljica za portal Scena.hr. Tatjana svaku modnu kombinaciju upotpuni nekim modnim dodatkom. Tatjana voli rad domaćih dizajnera.
– Sad je već stvarno puno naših odličnih dizajnera i bilo bi nezahvalno izdvajati bilo koga. A što se stranih tiče, ovisi o kojem je modnom komadu riječ, imam svoje favorite. Ako su kaputi u pitanju, volim Burberry, ako su torbe – Marc Jacobs, a ako su oni bazni ‘peri-deri’ komadi, kako ih volim zvati, volim H&M i Zaru – kazala je Tatjana. Za kraj nam je otkrila kako su joj fetiš lijepe torbe. Voditeljica se vratila s godišnjeg odmora te je spremna za novu sezonu. Dio godišnjeg je provela u Francuskoj, a dio na našem moru.

Foto: Privatni album