50 nijansi zelene na Trsatskoj gradini
By redakcija On 3 kol., 2017 At 12:37 PM | Categorized As Događanja | With 0 Comments

Komedija…

50 nijansiKazališna komedija 50 nijansi zelene dio je omnibusa kazališnih predstava 50 nijansi uz 50 nijansi crvene i 50 nijansi bijele. Premijerno je izvedena u ožujku 2013. godine i do danas puni kazališne dvorane a u subotu, 05. kolovoza stiže na Trsatsku gradinu, kao jedna od tri ovogodišnje predstave Ljeta na Gradini.
Hit komedija u punom smislu tih riječi koja intermedijalnim pristupom odmiče od klasičnog pristupa, uvodeći u predstavu film, odnosno njegove odrednice poput kadriranja, stila dijaloga, glume… Ova dinamična, pomaknuta, duhovita i zabavna komedija daje živopisan, ironiziran i inteligentan presjek određenih segmenata današnjeg društva. 50 nijansi zelene predstavlja prvu takozvanu stonersku komediju izvedenu na kazališnim daskama. Predstava donosi dva lika, Dadu i Robija koji na čuvanje dobivaju kovčeg misterioznog i primamljivog sadržaja. Nakon što prekrše obećanje i otvore kovčeg, kreću u avanturu života, a da se nisu makli dalje od svog dvosjeda. Radnja ne uključuje zečeve, slučajne požare, halucinacije, policijske intervencije ni opojna sredstva. Ček’ malo, ili uključuje? Nismo više sigurni. Dođite i provjerite sami, ili s nekim, ili s njih još sto.
Početak predstave je u 21.00 sat, a ulaz za posjetitelje otvara se u 20.00 sati.
Ulaznice se u pretprodaji mogu kupiti u Vintage baru na Trsatskoj gradini, Dallas music shopu i u sustavu mojekarte.hr po cijeni od 30.00 kuna, odnosno 40.00 kuna na dan predstave za sjedenje te po cijeni od 25.00 kuna, odnosno 30.00 kuna na dan predstave za stajanje.

Foto: Press

comment closed