fbpx

‘Njuške’ najbolja predstava festivala Mostarska liska!

Mostar…

NjuškeDodjelom nagrada zatvoren je 12. međunarodni festival komedije ‘Mostarska liska 2015.’ na kojem je predstava ‘Njuške‘, u režiji Matka Raguža, Teatar EXIT iz Zagreba osvojila dvije nagrade. ‘Veliku lisku‘ za najbolju predstavu u cijelini žiri je dodijelio predstavi ‘Njuške’ te nagradu ‘Mala liska’ za najbolju izvedbu večeri osvojio je glumac Filip Križan iz istoimene predstave.
Za najbolju glumicu proglašena je Mirela Videk predstava ‘This casting‘ – Teatar ThisCastingRugantino iz Zagreba, a za najboljeg glumca Izudin Bajrović predstava ‘Balkanski špijun u Sarajevu’, Narodno pozorište Sarajevo.
Po izboru publike, najboljom je proglašena predstava ‘Šta ćemo sad’ Narodnog pozorišta Mostar.
Na ovogodišnjem festivalu u natjecateljskom dijelu izvedeno je sedam predstava i to ‘Chick lit’ Hrvatskog narodnog kazališta, ‘Šta ćemo sad’ Narodnog pozorišta Mostar, ‘Balkanski špijun u Sarajevu’ Narodnog pozorišta Sarajevo, ‘This Casting’ Teatra Rugantino iz Zagreba, ‘Prevaranti u suknji’ Knjaževsko – srpskog teatra iz Kragujevca, ’39 stepenica’ Narodnog pozorišta Tuzla i predstava ‘Njuške’ Teatra EXIT iz Zagreba.
Predstavu ‘Njuške’ možete pogledati 9. svibnja s početkom u 20,00 sati u Teataru EXIT iz Zagreba – Ilica 208.

Foto: Press