fbpx

Kako su Alka i Matija Vuica ‘propale’ kao predsjednice?

5.com s Danielom…

Alka i Matija VuicaU ovotjednoj epizodi HRT-ova zabavnog talk showa 5.com s Danielom, u petak 10. siječnja u 21,47 sati na Prvom programu Hrvatske televizije (HRT-HTV1) gosti Daniele Trbović su najpoznatije hrvatske showbiz prezimenjakinje Alka i Matija Vuica. Bila je to idealna prilika da Daniela napokon pokuša razmrsiti (ali opet bezuspješno) čvor o njihovoj rodbinskoj povezanosti. Ali ćemo zato doznati je li Alka bila prvi Matijin model, te kad je Matija postala modna profesionalka.
U setu vrućih i šaljivih pitanja doznat ćemo također je li Matija Vuica „preko kreveta” postala pjevačica, te bi li se Alka ponovo upustila u kandidaturu za Predsjednicu, ali i zašto su Matiju opozvali s mjesta predsjednice (razreda). A Matija će nam otkriti i kako u inozemstvu izgovaraju njezino ime, te hoće li i ove godine na Oscare? Alka će nam pak otkriti zašto je postala prava „trap” mama i što to znači, kao i što joj je značilo kad je još davne 1984. pisala stihove za veliku Josipu Lisac, te za koga je “krojila” tekstove?
U glazbenom dijelu emisije Alka je uz Geline „prisavske dečke” izvela svoj hit „Otkad te nema”, a Matija i ona su se nadmetale i u igri pantomime.

Voditeljica: Daniela Trbović
Redatelj: Vlado Knežević
Urednica: Gordana Škaljac Narančić
Urednice projekta: Gordana Škaljac Narančić i Daniela Trbović

Foto: Press