fbpx

Antigona Prockletstvo roda i Plavi telefon za djecu!

Antigona u suradnji s Plavim telefonom

AntigonaAntigona ovaj put igra za one kojima je pomoć potrebna i koje bi razveselila u ove blagdanske dane. Zato su uputili poziv gledateljima da ovoga puta svojim dolaskom na predstavu i kupnjom ulaznice u suradnji sa Plavim telefonom  pomognu obitelji Klaurić iz Gline. Poziv prenosimo u cjelosti:
Vi koji ste nas već počastili svojim dolaskom i Vi koji to tek namjeravate, dolazi nam dio godine koji uvijek budi i na površinu izvlači posebne osjećaje. Jedan od njih je svakako želja za pomoći i darivanjem. Svatko od članova našeg ansambla ponaosob čini za potrebite što može, kad god može i koliko mu mogućnosti dopuštaju. Ali sada, obzirom da imamo alat u rukama, u mogućnosti smo zajednički kao Medley Teatar pomoći nekome kome je pomoć potrebna. A taj alat je, pogađate, naša nesretna Antigona!
Odlučila se ipak još jednom žrtvovati, posljednji puta ove godine i insistirala je da to bude u humanitarne svrhe.
Dana 04.12., srijeda u 20 sati, odlučili smo u suradnji sa Teatrom na Trešnjevci i Plavim Telefonom upriličiti još jednu izvedbu naše predstave, rock-mjuzikla ‘Antigona – Prockletstvo roda’. Cijena ulaznice je 40 kuna, a ako netko želi, može uplatiti i više – jer će kompletan prihod od predstave biti darovan obitelji Kaurić s petero djece iz Gline.
Kako bismo izbjegli nekakvu suhoparnu notu te vas zaintrigirali želimo Vam plastično prikazati kakve su potrebe i koji nam je cilj:
• Laminat 40m2
• Boja 3 kante x 15 kg za ofarbati kuću
• Televizor
• Peć za grijanje na drva
• Tenisice Ž 39 broj 2x
• Tenisice M 41 broj 2x
• Dječje tenisice M 31 broj
• Dječje tenisice Ž 27 broj
Računamo na Vas i na Vaš interes i znatiželju da spojimo jedan intenzivan doživljaj kazališta i glazbe sa mogućnošću da time nekome pomognemo.
Ulaznice možete rezervirati i kupiti u Centru za kulturu Trešnjevka, Park Stara Trešnjevka 1 ili na brojeve telefona 01/3695-457 ili 098/820874.

Foto: Press Scena.hr