fbpx

Video: Najiščekivaniji film godine stigao u kina – TENET

Trailer…

Nakon 5 mjeseci pauze vraća se čarolija filma na najvećim kino platnima u najboljem izdanju!

TenetJohn David Washington glavni je protagonist novog Sci-Fi akcijskog spektakla Christophera Nolana, kratkog ali znakovitog naziva Tenet. Naoružan samo jednom riječju – Tenet – i boreći se za opstanak cijelog svijeta, glavni junak priče kreće kroz polumračni svijet međunarodne špijunaže na misiji koja će se odvijati u nečemu izvan stvarnog vremena.
Filmsku internacionalnu ekipu čine Robert Pattinson, Elizabeth Debicki, Dimple Kapadia, Aaron Taylor-Johnson, Clémence Poésy, Michael Caine i Kenneth Branagh. Film je napisao i režirao Christopher Nolan, koristeći IMAX® i 70mm formate filma kako bi priču doveo na velika kino platna.
Nolanov kreativni tim uključuje i megazvijezdu Travisa Scotta i njegovu pjesmu “The Plan” koja će se naći na soundtracku novog filma. “Ne mogu to ni objasniti”, nedavno je Scott rekao o filmu. “Vi ga doslovno morate samo gledati. To je totalno ludo. ”
TENET, u distribuciji Blitza, pogledajte u najprestižnijim IMAX i 4D formatima, a ulaznice možete kupiti već danas online ili na blagajnama kina.
Trailer s naslovnom pjesmom možete pogledati u nastavku.

Foto: Press
Video:

[embedyt] https://www.youtube.com/watch?v=yELK5fY_8cc[/embedyt]