fbpx

Gostovanje: Taksimetar zagrebačkog Teatra EXIT

Koprivnica…

Ludens teatar otvorio je jedanaestu sezonu premijerom predstave ‘Sjećanje vode’, a sljedeća je na repertoaru predstava ‘Taksimetar’ zagrebačkog Teatra EXIT

TaksimetarNakon uspješne premijere i prve izvedbe predstave „Sjećanje vode“, za koju se tražila karta više, te nakon predstave ‘Kazalište – što, kako i zašto uopće?!‘, u Ludens teatar dolazi prva gostujuća predstava. Radi se o predstavi Teatra EXIT ‘Taksimetar‘, koja je svoju premijeru doživjela u listopadu 2016. godine, a koja je na rasporedu u Ludens teatru 26. studenog, s početkom u 20.00 sati.
Koprivnička će publika tako moći pogledati i treću predstavu u studenom, nakon koje Ludens teatar odlazi na gostovanja diljem Hrvatske. Nakon koprivničke publike, predstavu ‘Sjećanje vode’ moći će pogledati publika u Novoj Gradiški i Vukovaru, a predstava ‘Kazalište – što, kako i zašto uopće?!’ gostuje u Dugoj Resi, Novom Marofu i Daruvaru.
Što se događa taksistu na ulicama Zagreba dok se u njegovom taksiju vozi mnoštvo različitih karaktera, od konceptualnog umjetnika preko tajanstvene dame koja to nije, novopečenog japija i bivšeg pankera, neiskusnog svećenika, pasioniranog demonstranta, starog, usamljenog profesora marksizma te drugih likova kroz koje se zrcale problemi i frustracije vremena u kojem živimo.
Ulaznice za predstavu „Taksimetar“, mogu se kupiti u Šarenom Dućanu, Hotelu Podravina, Le Petit Caféu, uredu Ludens teatra (Doma mladih/1. kat), te na portalu ulaznice.hr.

TAKSIMETAR
Tekst: Goran Vojnović
Adaptacija i režija: Matko Raguž
Igraju: Zijad Gračić i Robert Budak

Foto: Press