fbpx

Ivanka Mazurkijević i Dalibor Matanić u 5.com s Danielom

Zagreb…

Ivanka MazurkijevićDaniela Trbović ovaj tjedan u HRT-ovu zabavnom talk-showu 5.com s Danielom, koji je rasporedu u petak, 21. veljače u 22.01 sati na Prvom programu Hrvatske televizije (HRT-HTV-1), ugošćuje našeg nagrađivanog redatelja igranih filmova, serija i kazališnih predstava Dalibora Matanića, te pjevačicu, skladateljicu, glumicu i voditeljicu – ili kako je to Daniela najavila “ženu 4 u 1” – Ivanku Mazurkijević.
Ono što povezuje to dvoje iznimno zabavnih i originalnih gostiju je Rijeka, u kojoj je Matanić radio promotivni film za EPK i režirao “Operu Industriale”, te upravo tamo smjestio radnju svojih “Novina”, a Ivanka se tamo i doselila, pa je postala “prava Riječanka” – a oboje su odrasli i živjeli u Velikoj Gorici, odakle su i krenuli u “veliki svijet”.
Tako smo od Dalibora doznali kako je njegov moto za vrijeme snimanja filmova – “što veselije iza kamere, to ozbiljnije ispred kamere”, je li za snimanja Ivanka Mazurkijevićfilma “Zora” u Italiji išlo sve “glatko”, zašto misli da je “fashion victim”, te jesu li i njemu i Ivanki mame zaslužne za njihove modne odabire…
Od Ivanke smo pak doznali da je sudjelovala u “baršunastoj revoluciji”, kako je došla do Roberta Redforda, voli li motovunske partyje i kako je dobila “po tamburi”… Stoga i ne čudi da su upravo njih dvoje napravili pravi “show” na snimanju kod Daniele, uz obilje smijeha i veselja koji su kulminirali u igri pantomime.
Potom je Ivanka Mazurkijević otpjevala “Teška slova” s albuma “Kišni razdraganci”, te svoj veliki hit “Jadranska sol” s grupom Stampedo.

Voditeljica: Daniela Trbović
Gosti: Ivanka Mazurkijević i Dalibor Matanić
Redatelj: Vlado Knežević
Urednica: Gordana Škaljac Narančić
Urednice projekta: Gordana Škaljac Narančić i Daniela Trbović

Foto: Press – Renato Branđolica / HRT