fbpx

Kandidat showa Supertalent na audiciji porazbijao sve pred sobom

Show….

SupertalentDruga po redu javna audicija showa Supertalent proteklog vikenda okupila je nove izvanredne talente. I ovoga puta pred žiri su stali brojni sjajni natjecatelji te se predstavili pjevanjem, plesanjem, raznim akrobacijama, a žiri je još odlučivao o prolasku karatista, iluzionista kao i o kandidata s nekim sasvim neuobičajenim talentima. Jedan od njih je zasigurno i Muhamed Kahrimanović, umjetničkim imenom Mr. Hammerhand, koji je već u prvim trenucima svog nastupa ostavio žiri u čudu. Stupivši na pozornicu i opisavši svoj talent kao lakoću lomljenja predmeta rukom, žiriju nije bilo potpuno jasno što će to izvesti, a nakon što je rukom prerezao staklenu bocu, pa potom i ciglu, žiri se složio, a Martina mu poručila:
– Vi ste rođeni showman!
SupertalentMuhamed, koji inače drži 12 Guinnessovih rekorda, svojim nastupom odlučio je dodatno zabaviti žiri pa je tako svakome od članova žirija dodijelio ulogu u pojedinom segmentu nastupa. Prva se na pozornicu popela Martina te je asistirala tijekom razbijanja cigle, a najoduševljeniji bio je Janko koji je bejzbolskom palicom umjesto pune limenke razbio betonsku ploču, dok je Muhamed u rekordnom vremenu nekoliko limenki razbio golom rukom!
– Ovo apsolutno u životu nisam vidjela! Taj uragan energije, pa jel’ vidite pozornicu kako izgleda? Ja da sam najbjesnija to ne bih napravila! – oduševljena je bila Martina.
Sudeći po drugoj audiciji, gledatelje Nove TV svakako čeka pravi spektakl u najpopularnijem talent showu u svijetu, Supertalentu, a već idućeg vikenda žiri popularnog talent showa očekuju novi talenti.

Foto: Press