fbpx

Uz koncert Zaprešić Boysa: Trofej Dinamo u Dugavama

Zagreb…

Trofej DinamoDanas, 24. kolovoza 2018. godine u Dugavama, na igralištu Osnovne škole Dugave, kreće zadnji u nizu kvalifikacijskih turnira Trofej Dinamo za završnicu na Šalati. MNT Dugave igra se u spomen na Damira Marijana – Mirčea.
Očekuju se borbe u dva turnira, seniorskom i veteranskom, u kojima će ekipe skupljati zadnje bodove koje ih vode na završnicu Trofeja Dinamo. Završnica će se igrati dan prije spektakularnog otvaranja sezone Futsal Dinama protiv grčkog Panathinaikosa.
Nakon održanog ždrijeba jasno je kako nas u ova tri dana čekaju zanimljivi dvoboji koji bi mogli odlučivati o putnicima na Šalati. U seniorskom turniru sudjeluje sedam ekipa koje su po trenutnoj ljestvici među osam putnika na Šalatu. Već prvog dana na rasporedu je rasplet u skupini C, koja je nakon ždrijeba proglašena ‘skupinom smrti’ jer se u njoj nalaze redom Playbox Mr. Jack, Tiskara Dikopa i Autoklub Sveučilište, 3., 5. i 10. ekipa u trenutnom ukupnom poretku.
– Sasvim je jasno kako ekipe nemaju pravo na loš dan, jer i najmanja greška bi mogla značiti oproštaj od plasmana na Šalatu.
Osim turnira, domaćin se pobrinuo za bogat popratni sadržaj. Vrijedi izdvojiti koncert Zaprešić Boysa drugi dan turnira, u subotu (25.8), s početkom u 20.00 sati. Sve je spremno za početak u Dugavama – poručuju organizatori.

Foto: Press