fbpx

Martina Tomčić: Zadivljujuće i zastrašujuće u isto vrijeme

Supertalent…

Martina Tomčić plesnu skupinu Modus poslala u polufinale

Martina TomčićTreći zlatni gumb šeste sezone showa Supertalent je plesna skupina Modus, a direktno u finale poslala ih je Martina Tomčić koju je oduševila njihova show koreografija, kao i snažna poruka na samom kraju nastupa.
– Jedna širina i lepeza kojekakvih emocija koje vi prezentirate i onda uspijete prenijeti na nas je zadivljujuće i zastrašujuće u isto vrijeme – poručila im je Martina Tomčić netom što je stisnula zlatni gumb.
Maja Šuput zaključila je da su ‘gotov proizvod’, a oduševljen je bio i Davor koji je komentirao:
– Nije bilo dosadno, sviđalo mi se i još sam mrvicu pod dojmom što znači da je bilo prilično, ako ne i jako dobro.
Jake emocije na žiri je uspio prenijeti i plesač Diego Siqueira, natjecatelj rodom iz Brazila koji se u Hrvatsku preselio kako bi pronašao sebe i živio svoje snove.
– Ovo je Brazil kojega sam ja doživjela! To je toliko strasti, emocija, seksa, radiš te face! Mene si izbacio iz cipela i bio si fantastičan! – ponesena je bila Maja, a Martina mu je poručila kako ulazi u kategoriju izvođača koje bi još gledala.
– Osim što si vrhunski plesač, imaš sposobnost koju rijetki vrhunski plesači imaju, a to je da možeš dočarati spektar različitih emocija u plesu. Veselim se tvom idućem nastupu – zaključio je Davor.
Žiri je plesnim vještinama zadivio i plesni par Fusion, Valentina i Ivan.
– Fino, precizno, dobri ste zajedno i toliko vas je divno gledati – poručio im je Janko, a Davor je komentirao:
– Malo mi bilo čudno, plesali ste zajedno, a niste puno bili zajedno, samo u nekim dijelovima ste se dotaknuli. Možda bih malo očekivao da ste u paru neke stvari napravili, ali vidi se da ste profesionalci.

Foto: Press