fbpx

Mia Kovačić: Jednostavno je biti posebna!

kampanja

Đjurđica Vorkapić, Sabina Bengez Krok, Mia Kovačić, Antonija Svirćić

– Samo ime kampanje kaže ‘Jednostavno je biti posebna’, to bi svim ženama trebao biti moto jer smo uistinu sve posebne na neki svoj način. Kada su mi rekli da ćemo za kraj godine organizirati i veliku završnu kampanju s Đurđicom, posebno sam se razveselila jer je poznajem godinama, Ovo je baš jedna ženska, moćna, posebna kombinacija – rekla je Mia Kovačić.
Mia, prelijepa TV-voditeljica i prema mnogima najljepša Hrvatica, zaštitno je lice kampanje Procter&Gamble i DM-a i za kraj ovogodišnje kampanje udružili su snage s modnim brendom Hippy garden te odlučili čak 10 djevojaka i žena tijekom studenog i u prvoj polovici prosinca nagraditi haljinom Hippy garden.
Đurđica Vorkapić, dizajnerica i osnivačica brenda Hippy garden uistinu je sretna što su je pozvali da bude dio ove kampanje i ove priče koja slavi žensku ljepotu.
– P&G i DM brinu o kupcima, ženama, o tome kako se one osjećaju, izgledaju, a to je i moj poziv. Oni su, da tako kažem, zaduženi za brigu o kosi, u ovoj priči, a ja sam za njihovu odjeću. Zajedno činimo sjajnu kombinaciju. Svaka žena mora držati do sebe, ma što god to za svaku ponaosob značilo, ali treba se osjećati i izgledati dobro. Ako ja tome mogu pripomoći, dapače, uvijek ću se rado odazvati – rekla je Đurđica.