Naučite to i mog ljubimca: Trikovi koji se mogu učiti kod kuće
By redakcija On 25 stu., 2019 At 05:40 PM | Categorized As Događanja, Kućni ljubimci, Ljubimci | With 0 Comments

Zagreb…

Dokumentarna serija Naučite to i mog ljubimca od 4. prosinca na HTV2

mog ljubimcaHrvatska radiotelevizija (HRT) od srijede, 4. prosinca na Drugom programu (HRT-HTV2) u terminu od 17.30 sati započinje s prikazivanjem dokumentarne serije Naučite to i mog ljubimca.
Britanci su ljubitelji životinja, više od polovice njih ima ljubimca. Gledanje smiješnih i zabavnih ljubimaca na internetu pomalo je nacionalna opsesija, ali rijetko pomislimo da su i naši vlastiti ljubimci sposobni za takve majstorije.
Ova serija u trajanju od osam epizoda će otkloniti tu pogrešnu predodžbu i samo s pomoću metode pozitivne motivacije dokazati da svaki ljubimac ima potencijal postati internetska superzvijezda.
mog ljubimcaLjubitelj životinja, komičar i voditelj Alexander Armstrong vodi najneobičniju školu za ljubimce u Ujedinjenom Kraljevstvu. Mjesto je to gdje pripitomljeni ljubimci svih oblika, veličina i vrsta dolaze naučiti trikove koji obogaćuju život, kako životinje tako i vlasnika.
U svakoj epizodi dva kućna ljubimca stižu u školu i pokušavaju usavršiti korisne i zabavne kućne trikove: od brisanja šapa do otvaranja ulaznih vrata kad se začuje zvono. U posjet školi dolazi i zvijezda među učenicima – superljubimac koji nadahnjuje pokazujući što se sve može postići predanom, pozitivnom dresurom.
Od terijera Smurfa, koji drži svjetski rekord za najviše izvedenih trikova u jednoj minuti, do g. Beana, konja koji može sinkronizirano plesati sa svojom vlasnicom balerinom, Alexander Armstrong u ovoj školi dočekuje najtalentiranije britanske ljubimce.
Prepuna trikova koji se mogu učiti kod kuće, smiješnih internetskih filmića i činjenica o životinjama, ova zabavna serija slavi posebnu vezu između životinje i vlasnika i to kako se ona može poboljšati i nadograditi dobrom dresurom.

Foto: Press

comment closed