Ne propustite: Noć kazališta!
Piše: redakcija On 15 stu., 2016 At 02:48 PM | Categorized As Događanja | With 0 Comments

Joza Ivakić…

8. Međunarodna manifestacija Noć kazališta

Medijski pokrovitelj Scena.hr

Noć kazališta– Pozivamo Vas na 8. međunarodnu manifestaciju Noć kazališta – pozivaju iz gradskog kazališta ‘Joza Ivakić‘ u Vinkovcima. A organizatori su pripremili bogat program za svoje gledatelje:
Petak 18. 11. Uvod u Noć kazališta u 20.00 sati humorna drama L. Lunari: Čekaonica d.o.o. režija Ivana Peroš, Kazalište Zorin dom Karlovac
Igraju: Ivan Ćaćić, Peđa Gvozdić, Vanja Gvozdić, Giulio Settimo
ČekaonicaŠto se može dogoditi na jedan najobičniji dan, kada trojica, svaki iz svojeg dijela grada krenu obaviti različite poslove i njihovi putevi se spoje na najobičnijem mjestu? Potencijalno najneobičnije situacije. Situacije u kojima sudjeluju profesor koji je upravo dovršio svoj krimić, kapetan koji dolazi na poslovni dogovor i poduzetnik koji ima sastanak sa stanovitom “damom”. No naizgled svakodnevica ovaj put ne ostaje samo na tome…uskoro će se suočiti sa događajima koji su od životne važnosti. Doslovno.
Cijena: 20.00 kn

Subota 19. 11. NOĆ KAZALIŠTA
– U 11 sati predstava za djecu H. C. Andersen/S.Vadla: Mali i veliki Nikola režija Silvije Vadla, Gradskog kazališta Sisak
Igraju: Silvije Vadla, Marko Hergešić, Filip Detelić, Ivan Grčić, Nataša Kopeč
NikolaBajka H. C. Andersena pripovijest je o ljudskoj pohlepi. U današnja vremena u našim prostorima pohlepa i bahatost su, na žalost, postali jednaki uspjehu i uvažavanju. Veliki Nikola kojeg tako nazivahu zbog njegovog bogatstva, prepoznatljiv je lik sa smog vrha društvenih kronika, crvenog tepiha, dodjele priznanja, dok je Mali Nikola pak nimalo malen heroj iz svakodnevne borbe za opstanak u ovom društvu što je okrutnije od afričke savane, ne uvijek bez grijeha, jer sve mu nalaže da bi se trebao ugledati u Velikog.
Cijena: 15.00 kuna

– U 20 sati Blaženka Slovenec: Poslovice babe Marte ili kako ostati single režija Silvije Vadla, Gradskog kazališta Sisak
Igra: Antonia Šašo
Baba MartaGodišnji odmor je za većinu zaposlenih ljudi novo rođenje, novi početak, pa je stoga slatko smijati se „porođajnim mukama” od trideset dana. Iz dana u dan naša „najcrvenokosija” urbana junakinja, duhovito se konzultirajući s babom Martom i zamišljajući ponekad Mr. Idealnog prolazi kroz razne teme od šminkanja, preko wellnessa ili vjenčanja do napasnih derišta na plaži, rastrgana vlastitim nesavršenostima i svjesna svojih individualnih kvaliteta, a ponekad i nadkvaliteta.
Cijena: 20.00 kuna

Karte možete kupiti ili rezervirati na blagajni kazališta, radnim danom od utorka do petka 10:00-13:00 sati ili sat vremena prije početka predstave; putem telefona: 032/338-752; 091/269-21-04 ili putem e-maila: blagajna@kazaliste-vinkovci.hr.

– Radujemo se Vašem dolasku! Za sve upite stojimo Vam na raspolaganju – poručuju iz gradskog kazališta ‘Joza Ivakić’

Foto: Press

comment closed