fbpx

Obiteljski spektakl: Maša i Medvjed na ledu

Arena…

Maša i Medvjed– Obiteljski spektakl po prvi put dolazi u Hrvatsku, a riječ je o jedinom licenciranom showu Maše i Medvjeda koji je odobrio vlasnik brenda, studio Animaccord. Gledatelji u Areni oba dana moći će uživati u čarobnoj predstavi i raskošnoj scenografiji. Ledena površina na kojoj će biti 18 klizača, osam plesača i šest akrobata prostirat će se na 1100 četvornih metara sintetičkog leda, spektakl će se moći pratiti i na LED projektorima, a centralni dio ledene površine zauzimat će Medvjedova kuća težine osam tona – pozivaju organizatori.
Maša i MedvjedRaskošna interaktivna predstava ‘Maša i Medvjed na ledu‘ inspirirana popularnim crtićem, održat će se 4. i 5. ožujka 2017. godine u zagrebačkoj Areni. Glasove za likove obiteljskog spektakla, koji je do sada pogledalo više od 55.000 ljudi dali su Mario Petreković, Damir Kedžo, David Vurdelja Dooks, Daniel Dizdar, Danijela Večerinović i Zrinka Kušević dok će glavne likove Mašu i Medvjeda tumačiti osmogodišnja Lola Juran i Adalbert Turner Juci.
Najmlađoj glumici ovo nije prvi susret s Mašom i Medvjedom. Lola je Maši već posuđivala glas za crtić, a sinkronizirala je 90-ak epizoda.
Obiteljski show na ledu definitivno će biti najspektakularnija izvedba inspirirana originalnim crtanim likovima, a kako bi bili vjerodostojni, autori showa pobrinuli su se da nema puno odstupanja od crtanog filma. Zločesti vukovi pred publiku će doći u pravim ambulantnim kolima, pingvini će doslovno padati s neba, a svoje umijeće vježbanja i kuhanja pokazat će osim Maše, Medvjeda, Vuka, Pande i ostali šumski prijatelji.
Uoči same predstave, obožavatelji će se moći družiti s omiljenim crtanim junacima.
Ne propustite pogledati ovaj fenomenalan dječji show, a ulaznice možete nabaviti u sustavu Eventim po cijeni od 90 kuna.

Foto: Press