Svečano otvoren kazališno-glazbeni festival Teatar pod zvijezdama
By redakcija On 23 kol., 2019 At 12:20 PM | Categorized As Događanja, LifeStyle, Tech | With 0 Comments

Split…

Teatar pod zvijezdamaMeđu višestoljetnim zidinama Tvrđave Gripe u četvrtak navečer je otvoren novi kazališno-glazbeni festival Teatar pod zvijezdama. Pred prepunim gledalištem predstavu “Who the fu*k is Biba?” odigrali su Slavko Sobin i Petra Kurtela a splitska publika ispratila ih je ovacijama. U publici su se našli brojni uzvanici poput splitskog dogradonačelnika Nina Vele sa suprugom, direktorice TZ Grada Splita Alijane Vukšić, Ivana Huljića…
Ulaznice za ovu predstavu planule su u svega Teatar pod zvijezdamanekoliko dana, a sama publika sinoćnjim reakcijama dokazala je koliko su željni ovakvih događanja u Splitu. Odlična komedija, izvrsna gluma i nadasve poseban ugođaj ljetne večeri na Tvrđavi Gripe značili su odličan provod za više od 700 posjetitelja.
Da bi večernji izlazak bio potpun, pobrinuli su se organizator Karaman koncert i udruga Amadeus, priredivši na tvrđavi i clubbing prostor gdje se publika mogla podružiti s glumcima nakon predstave, a mnogi su i Teatar pod zvijezdamazaplesali uz glazbenu podlogu DJ Žele.
Vjerujemo kako će i ostale festivalske večeri donijeti jednaki užitak publici te da je Split dobio novo posebno mjesto za kasnoljetne izlaske.
Organizatori nisu krili oduševljenje uspjehom početka novog festivala.
– Sretni smo što je publika prepoznala ovaj festival, što je potražnja za svim programima izuzetno velika, a ponajviše što su podržali i ovaj naš klupski dio prostora osmišljen kako bi potaknuo druženje. Sudeći po svemu viđenom, možemo slobodno reći da smo uspjeli u svim ciljevima koje smo sebi ovim festivalom zadali.

Foto: Press

comment closed