fbpx

Tihomir Dujmović: I slijeva i zdesna, a sve za istim stolom

Zagreb…

Iza zavjese – politički pogled sa svih strana nedjeljom ujutro na Hrvatskoj radioteleviziji

Tihomir Dujmović– Emisija je ove vrste itekako potrebna, ako ne i nužna, javnomu medijskom servisu kakav je Hrvatska radiotelevizija. Ovako osmišljen format na jednome mjestu donosi sažeta lijeva i desna stajališta. Emisija bi također trebala biti neka vrsta vježbaonice demokracije jer bi se u njoj trebalo pokazati što se krije iza pojedinih političkih poteza. Emisija je zamišljena kao sažetak svih najvažnijih događaja u prošlome tjednu, koji se bistre i slijeva i zdesna, a sve za istim stolom – rekao je Tihomir Dujmović.
Tihomir DujmovićHrvatska radiotelevizija započela je, u okviru jesenske programske sheme, prikazivati novu političku emisiju Iza zavjese. Emisija se bavi analizom i komentiranjem trenutačnih dnevnopolitičkih zbivanja, a njezin je autor i voditelj Tihomir Dujmović. Tijekom pedeset minuta, koliko emisija traje, Tihomir Dujmović sa svojim gostima raspravlja o prošlotjednim događajima. Brojni će komentatori – novinari, publicisti, književnici, političari i povjesničari – biti gosti u njegovu studiju.
Emisija Iza zavjese prikazuje se uživo svake nedjelje na Prvome programu Hrvatske televizije s početkom u 8.40 sati, a repriza je istoga dana na Četvrtome programu Hrvatske televizije u 20.00 sati.

Foto: Krasnodar Peršun za HRT – Press