Sve je spremno za 30. Božić u Ciboni
By redakcija On 26 pro., 2018 At 10:50 AM | Categorized As Događanja, LifeStyle, Tech | With 0 Comments

Zagreb…

Tradicionalni svečani koncert Božić u Ciboni i ove će godine okupiti sjajne glazbene umjetnike – soliste, pjevačke zborove i orkestar koji čine najbolji glazbenici orkestra Gradskog kazališta Komedija i Jazz orkestra HRT-a, pod dirigentskom palicom Zdravka Šljivca

Božić u CiboniSvečani koncert Božić u Ciboni tradicionalno će se održati danas, 26. prosinca u 20.00 sati u Košarkaškom centru Dražen Petrović. Božić u Ciboni već 30. put uzastopce održava se na blagdan sv. Stjepana. Na ovogodišnjem koncertu nastupit će: Mateo Pilat, Nika Pastuović, Kim Verson, Iva Galić, Jana Pogrmilović, Barbara i Rajko Suhodolčan, Igor Geržina, Mirko Švenda Žiga i Zvjezdice, Marko Bošnjak, Isadora, Lucia i Ricardo Luque, Antonela Doko, Boris Ćiro Gašparac, Adrijana Baković, Dječji operni zbor i Zagrebački anđeli, Saša Lozar, Irma Dragičević, Leon Košavić, Kvartet Gubec, zbor Panis Angelicus, Orest Shourgot, Tanja Ruždjak, Ozren Bilušić, Nika Pastuović i Anabela Barić, Mješoviti pjevački zbor Roženice iz Pazina, a u Ciboni će ozračje stvarati i impresivni zborovi Zajednice folklornog amaterizma grada Zagreba.
Svi oni izvodit će najljepše božićne pjesme – U to vrijeme godišta, Tri kralja, Djetešce nam se rodilo, Radujte se narodi, Tiha noć…
kardinal Josip BozanićNa kraju koncerta posjetiteljima u dvorani te gledateljima i slušateljima HRT-a tradicionalnu božićnu čestitku uputit će zagrebački nadbiskup kardinal Josip Bozanić te gradonačelnik Grada Zagreba Milan Bandić.
Veličanstveni koncert Božić u Ciboni održava se pod pokroviteljstvom Grada Zagreba, u suradnji sa Zagrebačkom nadbiskupijom, Košarkaškim centrom Dražen Petrović, Ustanovom Upravljanje sportskim objektima, te Hrvatskom radiotelevizijom zahvaljujući kojoj će se koncert moći pratiti na drugom programu HTV, drugom programu Hrvatskog radija, Radio Sljemenu te platformi HRTi.
Ulaznice za koncert mogu se kupiti na blagajni dvorane KC Dražen Petrović, a dostupne su i na svim prodajnim mjestima ulaznice.hr.

Foto: Press

comment closed