fbpx

Hana Tabaković od sredine rujna na Z1 televiziji!

Otišla s Mreže…

Na Mreži TV provela sam prekrasne tri godine. Imam osjećaj kao da sam prekinula trogodišnju ljubavnu vezu, ali veselim se novim izazovima, rekla je Hana

Hana TabakovićUrednica i voditeljica od 15. rujna počinje raditi na novoj televiziji i kaže kako se veseli kao malo dijete. Hana Tabaković je otišla s Mreže TV, a pridružila se ekipi Z1 televizije. U razgovoru za portal Scena.hr Hana je ispričala sve o svom prelasku na Z1 televiziju, a saznali smo i da njezina popularna emisija ‘Hana zna’ ide dalje…

Scena: Zašto ste otišli s Mreže TV?
Na Mreži Tv provela sam zaista prekrasne tri godine, no odlučila sam se otisnuti u jednu novu avanturu. Dosta sam emotivna po tom pitanju, imam osjećaj kao da sam prekinula trogodišnju ljubavnu vezu. Ali svemu jednom dođe kraj u životu. Ma koliko emotivna bila, idem u nove izazove sa zaista prekrasnim uspomenama na moju sada već bivšu televiziju, kojoj se i ovom prilikom zahvaljujem na divnoj suradnji.

Scena: Koji su planovi?
Plan je osmijeh na lice, misliti pozitivno i uživati u novim poslovnim izazovima na Z1 televiziji.

Scena: Kako je došlo do odluke da se pridružite ekipi Z1?
Odluka je zaista bila vrlo jednostavna. sjela sam na kavu s glavnom urednicom Majom, oduševila me njena iskrenost i entuzijazam za poslom i jednostavno sam odlučila da želim biti dio njenog tima.

Scena: Što je s vašom emisijom ‘Hana zna’?
U dogovoru s urednicom emisija Hana Zna će se nastaviti, ali s malo izmijenjenim imenom jer ipak je to emisija koja je nastala na Mreži TV.

Scena: Osim te emisije, hoće li biti još nekih zanimljivih emisija?
Naravno za početak ćemo startati s glazbenom emisijom koja će ići svakog radnog dana, ali za sada ću samo toliko otkriti.

Scena: Jeste li sretni?
Malo je reći sretna, ja sam presretna svakoga dana zahvalim Bogu na ovoj prilici, čak vjerujem da ljudima idem na živce, pjevam, plešem i osmjeh zaista ne skidam s lica.

Scena: Blistate, je li razlog zaljubljenost?
Jesam, zaljubila sam se iznova u svoj posao i novi početak ne mogu vam taj osjećaj opisati. Taj osjećaj da ti je samo nebo granica je jednostavno odličan

Hana TabakovićScena: Kako ste proveli ljeto?
Ovo ljeto je bila jedna prekrasna bajka obilježeno prijateljicama. Moje cure, Ana i Andrea i Čiovo su bili ljetovanje iz snova, u Zadru sam bila s prijateljicom još iz srednje škole, družila sam se s kolegama s RTL-a, TV Jadrana. A u Zagreb mi je došla u posjet prijateljica iz Novog Sada, pa moje cure Ivana i Matea….

Scena: Od kojeg datuma vas možemo gledati u programu Z1 televizije?
Od 15 . rujna počinjem i veselim se kao malo dijete.

Scena: A nešto ekskluzivno?
Ekskluzivno je to da će emisija ‘Hana zna’ u svom novom nazivu biti povezana s vama dragi portalu Scena.hr. A jedno od iznenađenja će biti i trenerica Suzana Ličina koja će svakoga tjedna savjetovati – kako vježbom do tijela top modela.

Foto: Privatni album