fbpx

Celine Dion oborila rekord Arene Zagreb

Zagreb…

Celine Dion u Zagrebu u sklopu velike svjetske turneje Courage

Celine Dion– U prvom satu prodaje prodano je više od pet tisuća ulaznica za koncert Celine Dion u Areni Zagreb – poručuju organizatori.
Globalna pop ikona, Celine Dion, nastupit će 05. lipnja 2020. godine zagrebačkoj Areni u sklopu velike svjetske turneje Courage. Iako do koncerta Celine Dion u Zagrebu ima još osam mjeseci, već prvog dana redovne prodaje krenula je pomama za ulaznicama. Njen prvi nastup u zagrebačkoj Areni 05. lipnja 2020. u organizaciji Star produkcije izazvao je veliki interes pa je tako u prvom satu prodano više od 5000 ulaznica. Celine Dion u zagrebačkoj Areni nastupit će prvi put, a na najavljenom koncertu promovirat će svoj dugoočekivani album pod nazivom “Courage” koji će diljem svijeta biti dostupan od 15. studenog 2019.
– Nestrpljenje raste, a interes publike prelazi sva naša očekivanja. Raduje nas ovako dobar odaziv publike, jer je to znak da je publika zaista dugo čekala nastup ove velike glazbene dive – smatram da ljudi uistinu traže i prepoznaju kvalitetan i izniman glazbeni događaj – poručio je direktor Star produkcije Alen Ključe kao organizator zagrebačkog nastupa.
Celine Dion jedna je od najpriznatijih, najcjenjenijih i najuspješnijih izvođača u povijesti pop glazbe. Do 18. godine osvojila je brojne nagrade, dominirala je na top ljestvicama 1990-ih, a prodala je gotovo 250 milijuna albuma tijekom 35-godišnje karijere. Dobitnica je pet Grammya, dvije nagrade Akademije, sedam Američkih glazbenih nagrada.
Ulaznice za ovaj glazbeni spektakl mogu se kupiti u sustavu Eventim.

Foto: Press