fbpx

Daniel Sloss – Best of the Fest u Hrvatskoj

Turneja…

Tri stand up showa u kojima Daniel Sloss nasmijava Hrvatsku

Daniel SlossNakon izuzetno uspješne sezone u New Yorku te potpuno rasprodane dvomjesečne turneje u Australiji i Novom Zelandu, dvadesetpetogodišnji škotski stand up komičar Daniel Sloss stiže u Hrvatsku. Svoj potpuno novi show ‘So?’ premijerno je izveo u ‘komičarskoj Meki’ – festivalu Fringe u Edinburgu, na kojem je oduševio publiku i kritičare. U sklopu velike europske turneje Sloss će posjetiti 16 zemalja, a u hrvatskom dijelu turneje će nastupiti u Rijeci (22. listopada, Botel Marina), Splitu (23. listopada, Dom HV Lora) i Zagrebu (24. listopada, Teatar &TD). Iako će Danielu ovo biti već treći ‘radni’ posjet Hrvatskoj, još uvijek nije naučio hrvatski, pa će cijeli show biti na engleskom jeziku, a toplo ga preporučamo starijima od 16 godina.
Slossov humor ruši granice i ne poznaje tabu teme, nisu mu strani politički i seksualno nekorektni komentari kojima publiku nasmijava do suza, a na inteligentan i intrigantan način proziva licemjerje ljudske prirode. Šali se na račun svog ljepuškastog izgleda, sličnosti s glumcem Macaulay Culkinom, naglavce postavlja neke opće poznate vrijednosti – obitelj, ljubavni odnos, prijateljstvo… i pritom je vraški smiješan.

Daniel Sloss

Daniel Sloss je škotski komičar, glumac i pisac. Iako je iznimno mlad (najmlađi je komičar koji je samostalno nastupio u legendarnom londonskom Soho Theatre-u i West Endu), iza sebe ima brojne turneje i televizijske nastupe, a na ovogodišnjem Sydney Comedy Festivalu osvojio je internacionalnu nagradu ‘Best of the Fest’.
U Hrvatsku stiže mladić koji publiku diljem svijeta ostavlja bez daha! Provjerite zašto…

Ulaznice potražite na www.eventim.hr, a najbliže prodajno mjesto u tražilici www.eventim.hr/hr/outlets

Subota 22.10. u 20 sati – RIJEKA – botel Marina
Nedjelja 23.10. u 20 sati – SPLIT – Dom HV Lora
Ponedjeljak 24.10. u 19 sati – ZAGREB – Teatar &TD

Foto: Press