fbpx

Dnevnik Pauline P.: Svečana 300. izvedba!

Zagreb…

Dnevnik Pauline P– S radošću vas pozivamo da u svoj planer petak 22. travnja 2016. godine u 11,30 sati upišete gradsko kazalište Žar ptica s naznakom ‘300’ – pozivaju iz GK Žar ptica.
U petak je u gradskom kazalište ‘Žar ptica‘ na programu svečana 300. izvedba velikog tinejdžerskog hita ‘Dnevnik Pauline P.‘ prema bestseleru Sanje Polak i u režiji Snježane Banović.
Pauline P., domaći pandan Adrianu Moleu, nesumnjivo je jedna od najpopularnijih junakinja dječje literature. Da su je zavoljeli i na sceni kazališta Žar ptica potvrđuje više od 60000 gledatelja od premijere 2005. godine do danas.
Dnevnik Pauline P– Ove impresivne brojke potvrđuju da je naš Dnevnik Pauline P. najdugovječnija, najgledanija i najizvođenija dječja predstava u Hrvatskoj. Samim tim Dnevnik Pauline P. apsolutni je hit. Ljubav između publike i Pauline P. svojevrstan je fenomen koji traje. Toj ljubavi svakako veliki doprinos je dao razigrani glumački ansambl koji predvodi Gorana Marina, u ulozi ove simpatične brbljavice. Ulogu mame igraju Žana Bumber i Vesna Ravenšćak, tata je Hrvoje Zalar, učitelj Drago Utješanović dok prijatelje iz razreda igraju Ana Marija Vrdoljak, Mitja Smiljanić i Ante Krstulović. Voljeli bismo da s nama podijelite radost ove svečane tristote izvedbe uz tortu, šampanjac i druženje s ansamblom, na kojem će uz djeca osnovnih škola biti još i autorica i redateljica predstave – kazalište Žar ptica.

Foto: Press