fbpx

Ekskluzivno: Željko Joksimović najavio proboj na svjetsku scenu!

Zeljko Joksimovic

– Publika u Hrvatskoj je fantastična, a što su pokazali moji brojni koncerti. Ovo je prvi ovogodišnji ljetni koncert nakon ovog ružnog vremena i poplava. I baš sam uživao večeras –  rekao je za Scenu Željko Joksimović. Pjevač je jučer nastupio u Avenue Mallu u Osijeku. Nakon koncerta Joksimović je otkrio kako se priprema za svoje nastupe.

– Koncerti se razlikuju  po odabiru pjesama. Kako pripremamo novi album odabir pjesama je usklađen s tim. Jer svaki koncert nosi publika. Ocjenjujem energiju na novim pjesmama kao i na starim i zadovoljstvo je vidjeti kad je ta energija dobra. A to svakom izvođaču i autoru daje jedan dodatni stimulans za dalje. Volim primiti injekciju podrške od publike, što sam i večeras dobio u Osijeku –  istaknuo je Željko. S koncerta u zagrebačkom Domu sportova  2004. godine, koji je bio i njegov prvi koncert u Hrvatskoj, nosi posebno lijepa iskustva. Pjevač nam je otkrio kako svaki dan prima pisma od svojih obožavateljica.

– Uglavnom su to tekstovi pjesama. Ima tu i lijepih želja. Obično, kad sam u studiju bacim pogled na ta pisma pa ponešto i pročitam. Lijepe su to stvari. Njegovati odnos s publikom mi je zaista jedno pravo zadovoljstvo – nastavlja. Željko je ekskluzivno za Scenu otkrio i veliki zaokret u karijeri.

– Imamo jako puno novih pjesama te spremamo novi album, odnosno dupli CD za regiju. Osim toga, pripremamo jedan dobar glazbeni projekat koji se više bazira na balkanskoj glazbi. Njega plasiram sljedeće godine u veljači za strano tržište – najavio nam je pjevač. Rekao je da su Hrvati jako ugodan narod. A što misli o našim ženama?

– Dosta Hrvatica osobno poznajem. I generalno kao narod, to je jedan ugodan narod. Vidjeli ste večeras u mojoj publici su uglavnom bile žene. Volim biti u takvom društvu i to mi uistinu godi – objasnio je Željko uz osmijeh.

Foto: Tatjana Dumenčić

Kako je bilo na koncertu pogledajte u fotogaleriji:[nggallery id=131]