fbpx

„ELVIS“ – PREMIJERA NOVOG HIT FILMA

„ELVIS“ – 2. rujna na HBO Maxu

Novi hit film „Elvis“ u režiji Baza Luthrmanna imat će premijeru 2. rujna na HBO Max streaming platformi, dok će na HBO kanalu biti prikazan 25. rujna u 20:00h.

„Elvis“ je Warner Bros. spektakl u režiji filmaša Baza Luhrmanna, vizionara nominiranog za Oscara, koji istražuje život i glazbu Elvisa Presleya, s Austinom Butlerom i oskarovcem Tomom Hanksom u glavnim ulogama. Kao prava filmska drama, pjevačeva priča sagledana je kroz prizmu njegova kompliciranog odnosa sa zagonetnim menadžerom, pukovnikom Tomom Parkerom (Hanks).

Kroz Parkerovo pripovijedanje, film zadire u njihovu složenu dinamiku koja se protezala kroz 20 godina, od Presleyjeva uspona ka slavi do statusa velike zvijezde. U središtu tog putovanja je jedna od najznačajnijih osoba u Elvisovom životu – Priscilla Presley (Olivia DeJonge).

Elvis

Uz Austina Butlera, Toma Hanksa i Oliviju DeJonge, u filmu glume Helen Thomson, Yola, Alton Mason, Shonka Dukureh, Luke Bracey, Natasha Bassett, David Wenham, Kelvin Harrison Jr., Xavier Samuel, Kodi Smit-McPhee, Dacre Montgomery, Leon Ford, Gareth Davies, Charles Grounds, Josh McConville i Adam Dunn.

Film je režirao Baz Luhrmann, ujedno i scenarist i producent filma, a zasnovan je na priči Sama Bromella, Craiga Pearcea i Jeremyja Donera, koji su i scenaristi. Ostali producenti su Catherine Martin, Gail Berman, Patrick McCormick i Schuyler Weiss. Izvršni producenti su Toby Emmerich, Courtenay Valenti i Kevin McCormick.

Foto: Press – Iva Zrnčić / HBO Max EMEA