fbpx

HNK poziva publiku: Odlučujte o prošloj, pitajte o novoj kazališnoj sezoni

Ivana pl. Zajca…

Budite s nama, pitajte, predlažite, pokudite, pohvalite i odlučujte o najboljima, pozivaju iz HNK Ivana pl. Zajca

Medijski pokrovitelj Scena.hr

HNKU očekivanju početka nove kazališne sezone, a tijekom upisa kazališne pretplate, HNK Ivana pl. Zajca najavljuje početak glasanja za nagrade HNK Ivana pl. Zajca za najbolja ostvarenja u prošloj kazališnoj sezoni, sezoni 2017/2018.
– Svi koji se nađu na blagajni Kazališta od četvrtka, 13. rujna od 9 do 19 sati, a subotom od 9 do 13 sati, moći će glasati odnosno izabrati svoje favorite među nominiranima za tradicionalne kazališne nagrade o kojima već treću sezonu za redom odlučuje – publika. ZA nagrade publike moći će se glasati i putem službene web stranice Kazališta (www.hnk-zajc.hr), a glasanje će trajati do 27. rujna 2018. godine – pozivaju iz NK Ivana pl. Zajca.
Osim o najboljim predstavama u cjelini četiriju umjetničkih grana (Hrvatske drame, Talijanske drame, Opere i Baleta), publika će odlučiti i o najbolje ostvarenoj ženskoj i muškoj ulozi u programu svakog ansambla, a odlučivat će se i o najboljem koncertu sezone te najboljoj predstavi u cjelokupnom premijernom programu HNK Ivana pl. Zajca prošle sezone.
HNK– Za sve one koji možda imaju još pokoju dilemu prije upisa pretplate i sve one koji žele dobiti više informacija o programu nove kazališne sezone pod sloganom „Vježbanje različitosti“ bit će upriličeni Dani otvorenih vrata. Tako će svi zainteresirani moći, u ponedjeljak 17. rujna od 18 do 19 sati i u subotu, 22. rujna od 11 do 12 sati u atriju „Zajca“, u posve opuštenoj atmosferi, izravno razgovarati s intendantom Marinom Blaževićem i ravnateljima kazališnih grana Renatom Carolom Gaticom, Mašom Kolar, Petrom Kovačićem i Giuliom Settimom te članovima njihovih ansambala.
Tako će se uz ravnateljicu Hrvatske drame Renatu Carolu Gaticu, na susretima s publikom naći dramaturginja Nataša Antulov i glumci Aleksandra Stojaković, Olivera Baljak i Nikola Nedić. O programu Talijanske drame moći će se, osim s ravnateljem Giuliom Settimom, razgovarati i s glumicom Leonorom Surian, a o sljedećoj sezoni opernog ansambla pak s ravnateljem Petrom Kovačićem i solistima Anamarijom Knego i Robertom Kolarom. Na pitanja o sljedećoj sezoni Baleta odgovarat će uz ravnateljicu Mašu Kolar i plesači Ksenija Duran Krutova, Michele Pastorini i Daniele Romeo.
Svakako dođite i na blagajnu i u atrij. Budite s nama, pitajte, predlažite, pokudite, pohvalite i odlučujte o najboljima! – zaključuju iz HNK Ivana pl. Zajca.

Foto: Press