Indira Levak: Jako me zanima vaše mišljenje
By redakcija On 31 lis., 2017 At 09:33 AM | Categorized As Glazba, Kultura | With 0 Comments

Video…

Indira Levak je odlučila novom singlu ‘Dođi’ podariti svoje riječi i tako ga izdvojiti od svih dosadašnjih pjesama u karijeri

Indira LevakKarizmatična pjevačica Indira Levak već godinama piše pjesme koje je do sada sramežljivo čuvala, no tome je došao kraj. Indira je odlučila novom singlu ‘Dođi’ podariti svoje riječi i tako ga izdvojiti od svih dosadašnjih pjesama u karijeri. Glazbu i produkciju potpisuje provjerena ekipa Branimir Mihaljević i Denz.
Riječ je o ljubavnoj pjesmi, laganijeg ritma, punoj iskrenih emocija koje Indira nesebično dijeli sa svojom publikom. Pjesma je već puštena u radijski eter i odlično je primljena.
– Jako me zanima vaše mišljenje! – poručila je Indira na društvenim mrežama svojoj publici koja ju je nakon objave pjesme nagradila brojnim komplimentima za njezin debitantski rad.
I drugi singl u Indirinoj samostalnoj karijeri sada ima Indira Levakvideo izdanje za koje je zaslužan kreativan tim koji čine Sandra Mihaljević i Igor Ivanović. Iako smo navikli da Indira u spotovima pleše s grupom plesača, ovaj put sama pokazuje svoju senzualnu stranu.
– Moja ekipa imala je zadatak pokazati jednu mirnu, sjetnu Indiru, a sve u svrhu atmosfere u spotu koju je redateljica Sandra htjela dočarati u dvorcu Sveti Križ Začretje,a koji je svojom nestvarnom ljepotom i moćnim izgledom potpuno pogođen kao mjesto snimanja – zadovoljno je zaključila Indira koja izgleda bolje nego ikad.

Foto: Press
Video:

comment closed