fbpx

J.R. August- 29. rujna u Vintage Industrialu

Dođite i vi 29. rujna Vitange Industrial na J.R. Augusta

Jedan od najznačajnijih kantautora nove generacije, sjajni J.R. August 29. rujna vraća se u klub u kojem je započeo svoju koncertnu karijeru, Vintage Industrial!

Višestruki dobitnik domaćih glazbenih nagrada na velikom koncertu u Vintageu nastupit će u punom sastavu, sa svojim bendom i zborom.

Novim pjesmama “Dealing With The Pain” i “I Forgive Her” inspiriranim vremenom u kojem živimo, pjevač će uz već dobro znani materijal s albuma “Dangerous Waters” promovirati i svoj novi studijski album “Still Waters”.

J.R. August

Naš istaknuti kantautor i producent iz Zaboka, doslovce je oborio s nogu domaću i regionalnu publiku i medije s maestralnim radom “Dangerous Waters”. J.R. August je pobrao pohvale kritike i publike, a album se našao i na listama najprodavanijih izdanja.

Vlasnik je Porina za album godine, najbolji album alternativne glazbe, najbolji koncertni album, najbolji video broj te novog izvođača 2020. i 2021. godine, a koncert u Vintageu bit će prilika da pokaže zašto ga zovu vanserijskim autorom i izvođačem svjetskog kalibra.

Karte: 80/100 kn | Prodaja: DOS (Tratinska 18) / Grif & VIB (Savska 160)

FB event: https://www.facebook.com/events/1125040201758527

Posjetite link: https://linktr.ee/J.R.August

Foto/Visual: Press – Matija Trupinović