fbpx

Video: Jurica Popović – Budi sa mnom noćas

Novi singl…

Jurica Popović

– Ovo je već osmi video/single s albuma ‘Osobno’ i kao što se da zamijetiti radim potpuno atipično za klasično poimanje predstavljanja neke pjesme. Pjesma ‘Budi sa mnom noćas’ je vraćanje u dane rane mladosti, kad nam pojmovi vrijeme i prostor nisu puno značili – rekao je Jurica Popović.
Glazbenik Jurica Popović objavio je novi video za pjesmu ‘Budi sa mnom noćas’ s albuma ‘Osobno’. Video je snimao, montirao i editirao Marin Veraja za Studio Veraja, a prateći vokal je Daria Hodnik.

Jurica Popovic

Jurica Popovic– Sve je bilo spontano i dolazilo je iz neke naše duboke unutrašnjosti. S vremenom nas je okruženje ukalupilo i mi smo postali dio matrice, a da toga nismo postali ni svjesni. Možemo li stati i progledati? Možemo li ponoviti neke dobre stvari iz tih dana, a da se ne ustručavamo? Mislim da bi vrijedilo pokušati! Ako nekoga mogu dotaknuti pjesmom i olakšati mu neke loše trenutke, onda ovo moje bavljenje glazbom dobiva smisao. Malo vrijedi nesretan život, zato pokušavam razumjeti sve one koji na bilo koji način pate. Znam da idem na vjetrenjače, ali nije mi žao. Radije ću hrabro ‘poginuti’ na svome putu, nego živjeti po nekom diktatu jer samo tada mogu reći da sam probao i da nemam za čime žaliti. Nekada osjetim gorčinu u grlu i progutam je, samo da ne bih uzvratio i pljuvao po drugima. Težnja mi je nastaviti raditi iz čista srca i s dobrim namjerama, pa što bude – poručuje glazbenik.

…a ti si bila tako lijepa
najljepša od svih
srce se i dalje cijepa
kad se sjetim dana tih…

Foto: Press – Marin Veraja za Studio Veraja
Video:

[embedyt] http://www.youtube.com/watch?v=3no5xaw_5gk[/embedyt]