Ksenija Pajić glumi opasnu ženu!
By Gordana Malašić Lazić On 16 kol., 2013 At 03:36 PM | Categorized As Film, Kultura | With 0 Comments

Ksenija PajicKsenija Pajić, jedna od najpoznatijih i vrlo cijenjenih hrvatskih glumica, ove se jeseni vraća na male ekrane! Nakon njezine posljednje televizijske uloge u serijalu ‘Loza’, Ksenija će u novom projektu RTL Televizije glumiti Brigitu Franić, vrlo opasnu i manipulativnu ženu koja će zagorčati živote glavnim nositeljima serije, njezinim mlađim kolegama Filipu Juričiću i Jeleni Jovanovoj.
U svojoj skoro 30 godina dugoj profesionalnoj karijeri svestrana glumica odigrala je više od 70 uloga u filmskim, televizijskim ili u kazališnim projektima. No ove jeseni će se na njezinom zavidnom popisu naći i još jedna uloga, ona Brigite Franić u novoj dramskoj seriji ‘Tajne’ koja će se na RTL Televiziji početi prikazivati već ove jeseni. Višestruko nagrađivana i vrlo zaposlena diva hrvatskog glumišta (glavna nagrada na međunarodnom festivalu u Valenciji za ulogu u filmu ‘Oficir s ružom’, nagrada Udruženja dramskih umjetnika za ulogu u kazališnoj predstavi ‘Važno je zvati se Ernest’, nagrada na Danima satire…) ovaj je put odabrala glumiti glavnu negativku, hladnu i manipulativnu ženu koja je još odmalena stekla veliko mišljenje o sebi i koja se zarekla da nikada neće odrasti u siromaštvu nakon što se, iako na nepošten način, obogatila i postala najmoćnijom ženom u rodnom kraju.

Prije dvije godine Ksenija je odlučila nakratko prekinuti sa snimanjima televizijskih projekata. O svojoj novoj ulozi u jednom je intervjuu izjavila:

Tajne_3_33– U ‘Tajnama’ glumim negativku. To je uvijek veći glumački izazov, zanimljivije je, ima puno više zapleta, a opet glumac mora braniti svoj lik. Izazov je pronalaziti razne varijante kako bi svom liku dala što ljudskije obličje. Mojem je liku, Brigiti, prioritet novac, a naravno, s novcem je povezana i moć. Ne želi da joj itko stane na put u ostavrivanju ciljeva i planova, zbog čega će manipulacije i spletke biti njezina glavna oružja – otkrila je glumica.

Kseniju ove jeseni, osim nove uloge u RTL-ovoj seriji ‘Tajne’, očekuje i uloga bankovne službenice u predstavi ‘U ime novca‘ u matičnom Dramskom kazalištu Gavella, te nova kazališna sezona.

comment closed