fbpx

Massimo: Na Šalatu dolaze Igor Geržina, Ivan Dečak i Nikša Bratoš

Zagreb…

Rasprodan VIP za koncert Massimo 14. rujna, još je jako malo ulaznica za tribine u prodaji

MassimoNakon najave da njegov spektakl na Šalati otvaraju dvije dame, Elis Lovrić i Nina Romić, Massimo je publici koja će doći na koncert u petak 14. rujna priredio još iznenađenja. Ovoga puta to je gostovanje trojice glazbenika koji će pomoći Massimu ovu večer pod otvorenim nebom učiniti nezaboravnom.
Igor Geržina, vrhunski saksofonist i veliki Massimov prijatelj, već je toliko puta gostovao na njegovim koncertima, ali svaki puta udahne novi život njegovim bezvremenskim hitovima. Još uvijek pamtimo njegov uspon na tribine Tvrđave svetog Mihovila gdje je publiku zabavio plesnim pokretima i virtuoznom izvedbom.
Ivan Dečak, frontman Vatre i autor trenutačno najvećeg domaćeg hita “Nama se nikud ne žuri”, još jednom će se pridružiti Massimu na pozornici kako bi publici priredili posebnu izvedbu.

Massimo, Niksa Bratos

Nikša Bratoš, producent i vrsni gitarist, pokazao je još jednom svoj multitalent. Osim što je napravio poseban aranžman za dio koncerta na Šalati, Massimu će se pridružiti i kao gitarist na nekoliko pjesama.
Massimo je ovo ljeto održao preko 20 koncerata u čitavoj regiji te rasprodao dva uzastopna nastupa na šibenskoj Tvrđavi svetog Mihovila, na pulskom Kaštelu i opatijskoj Ljetnoj pozornici. Šalata će biti vrhunac ljetne turneje, a ulaznice za neke sektore već su rasprodane. Tako više nema karata za VIP sektor, a za tribine je ostalo još jako malo mjesta.
Ulaznice se prodaju u sustavu Eventima.

Foto: Press – Ana Bonnano