Mia Begović – moja sportska strana!
Piše: Gordana Malašić Lazić On 28 lip., 2016 At 11:27 AM | Categorized As Film, Kazalište, Kultura | With 0 Comments

Ekskluzivno za Scenu…

Glumica se prisjetila djetinjstva te otkrila zašto je zavoljela sport

Mia BegovićLjubav prema sportu i nogometu na glumicu je prenio njezin otac.
– U našoj kući nije bilo šanse da nešto ne znam o nogometu. Utakmice sam gledala s tatom koji me je naučio osnove te igre – prisjetila se lijepa Mia Begović za portal Scena.hr. Mia je jučer bila na predstavljanju dresova nogometnog kluba Lokomotiva te otkrila svoja iskustva s nogometnog travnjaka iz djetinjstva.
– Igrala sam nogomet. Čak nisam bila loša u Mia Begovićtome. Stavili su me na gol jer sam imala dobre reflekse, ali kad sam dobila loptu u glavu, završila je moja nogometna karijera – ispričala je kroz smijeh. Mia dodaje kako se divi sportašima, i profesionalnim i onima koji se sportom bave samo iz ljubavi.
– Volim sport. Jako cijenim, volim, raduje me sport, taj adrenalin. To je blisko mom poslu. Tata me budio u pet sati ujutro da gledam s njim legendarni boksački meč Joea Fraziera i Muhammada Alija – otkrila je glumica. Kaže da je strastvena navijačica, a u mladosti nije propuštala košarkaške i vaterpolo utakmice. A veliki intervju s glumicom možete pročitati u subotu na portalu Scena.hr.

Foto: Scena.hr

comment closed