fbpx

Mrle i Ivanka Mazurkijević pozivaju na projekciju i performans – Tuvalu

Video…

Damir Martinović Mrle iz Leta 3 i Ivanka Mazurkijević aka Mr. Lee i Ivane Sky na Brdo dolaze s posebnim glazbenim zadatkom

Damir Martinović Mrle, Ivanka MazurkijevićJubilarni Motovun Film Festival počinje u utorak, 25. i traje do subote, 29. srpnja. Slavljeničko izdanje festivala u programu ima devetnaest filmova, a prvi put u 20 godina postojanja Motovun Film Festivala, glavni motovunski trg, postaje srce glazbenog dijela festivalskog programa. Festival glazbeno otvaraju brkati rokeri iz Leta 3 u utorak navečer, a posljednje minute ovogodišnjeg festivala obilježit će nastup slovenskih avangardista, benda Laibach u subotu, 29. srpnja.
Damir Martinović Mrle iz Leta 3 i Ivanka Mazurkijević aka Mr. Lee i Ivane Sky na Brdo dolaze s još jednim posebnim glazbenim zadatkom. S mnogobrojnim bendom izvodit će glazbu uživo na projekciji jednog od najstarijih motovunskih hitova – filma Tuvalu. Taj suvremeni nijemi film, posveta pionirima pokretnih slika, prikazan je u Motovunu 2000. godine. U povodu 20. rođendana festivala, bit će ponovo na festivalskom platnu – ovoga puta u jedinstvenom izdanju.

Foto: Press
Video:

[embedyt] https://www.youtube.com/watch?v=4yHYLY9iG_8[/embedyt]