fbpx

Nina Badrić: Ovo će biti prvi doček Nove godine koji neću raditi

Nakon 20 godina…

ZA SCENA.HR: Lijepa i simpatična glazbenica otkrila je i blagdanski jelovnik

Nina BadrićJedna od najpopularnijih glazbenica 2018. godinu dočekat će uz svoje bližnje.
– Nakon dvadeset godina karijere, ovo će biti prvi doček Nove godine koji neću raditi – rekla je Nina Badrić za portal Scena.hr te ističe da joj odmor godi.  A blagdani su nezamislivi bez ukusne hrane.
– Na jelovniku je bila purica koju sam, kao i svake godine, ja pripremala. Tu je i nezaobilazna francuska salata koju obožavam, za Novu godinu na jelovniku je odojak, a od slastica volim tortu od sira i vanilin kiflice – otkrila je lijepa i simpatična Nina za portal Scena.hr. Glazbenica je čitateljima portala Scena.hr i svojim obožavateljima poželjela puno zdravlja, sreće i ljubavi u 2018. godini. Inače, Nina je sredinom studenog objavila novu pjesmu ‘Mijenja se vrijeme‘. Obožavatelji hvale novu pjesmu, ali  i sjajan styling u spotu.  Pjesmu autorski potpisuje Predrag Martinjak-Peggy, a za produkciju je zadužen Baby Dooks (David Vurdelja).
– Nina je oduvijek bila gradska cura, koja svojom pojavom karizmom i glasom jedina može nositi svjetsku produkciju na ovim prostorima. Ona može otpjevati sve, pa i telefonski imenik , ali mnogi ne mogu donijeti tako uvjerljivo ovakvu produkciju. To može samo ona – rekao je Baby Dooks.

Foto: Press arhiva