fbpx

Paola Valić Bekić oduševila kao Nicki Minaj u TLZP

Show…

Paola Valić BekićIako se po prvi puta susrela s likom Nicki Minaj, Paola Valić Bekić ove nedjelje odnijela je pobjedu u zabavno-glazbenom showu ‘Tvoje lice zvuči poznato’ otpjevavši upravo njenu pjesmu ‘Pound the alarm‘.
– Fantastično, sjajna izvedba i glas, ti kad si krenula repati, to je baš bilo strašno – rekao joj je Petreković nakon nastupa, dok je Nives rekla kako je Paolin nastup bio savršen.
– Ovoga puta samo si se spustila tu niz stepenice i potpuno rasturila, od repanja do njezinog pogleda, sve je bilo toliko dobro da još uvijek dolazim k sebi – rekao je Kedžo, a Saša je odmah nakon nastupa otkrio kako će Paoli dodijeliti svojih dvanaest bodova.
Zahvaljujući Paolinoj pobjedi, Nova TV donirat će 10 tisuća kuna udruzi za pomoć ovisnicima ‘Vida’ iz Rijeke.
Koliko se dobro Davor Dretar Drele snalazi u ulogama Davor Dretarpjevačkih diva, govore ovotjedne ocjene na njegovu transformaciju u Terezu Kesoviju. Drelina izvedba pjesme ‘Nono, dobri moj nono’ oduševila je žiri.
– Ja i dalje plješćem u sebi jer bi me to omelo kad bih davao komentare. Ovo je još jedan dokaz da ste u ženskim ulogama doma, i ostanite i dalje u tom spolu čak i kad dođete doma kod svoje supruge – rekao mu je duhovito Petreković.
– Meni je fascinantno kako ti kao jedan korpulentan muškarac uspiješ biti tako graciozan. Ta poezija koja izvire iz svakog tvog pokreta, baš kao kod nje, zaista je bila predivna – nadovezala se Nives.
Kedžo je istaknuo kako Drele postaje jedan od njegovih favorita, a Saša je nastup komentirao u Nivesinom stilu.
– Ja sam se zaljubio. Možda si pjevao no no, ali si bio yes yes – zaključio je.

Foto: Press