fbpx

Posjetite izložbu fotografkinje Sanje Baljkas za samouvjerene žene!

KristinaFotografkinja i grafička dizajnerica Sanja Baljkas, poznata po nekonvencionalnom i nadrealističnom pristupu temama svojih djela, predstavlja vam izložbu “DUALITY”.

U ulozi modela pozirale su i lica iz javnog  – Jurica Racki frontmen grupe Hotline, manekenke Kristina Lumbar i Stefani Hohnjec te poznata dizajnerica Ines Zrnc Gregorina.

Sanja je do sada ostvarila suradnju s domaćim i stranim dizajnerima, celebritiyima te ljudima iz svakodnevnog života. Sudjelovala je u projektima poput Fotosofia-Damira Hoyke.  Nedugo nakon što se vratila iz New Yorka, s izložbe svojih fotografija pod nazivom ‘Fall Group Photography Exhibition’, u Soho Gallery of Digital Art s poznatim fotografima, Sanja već sada daruje Zagrepčanima izložbu kojom želi pokazati ljepotu samouvjerene žene.

Naziv izložbe “DUALITY” uvodi nas u svijet postvizualizacije kojom umjetnica posjetitelje s jedne strane suočava s fotografovom haptičkom osobnošću, dok s druge strane prikazuje ljepotu samostalne  i samouvjerene žene.

Ižložba se može pogledati do 20. svibnja 2013. u Fotoklubu Zagreb, Ilica 29/III.