Ispunite i vi ‘Prazan papir’: Novi singl Boris Rogoznica
Piše: redakcija On 2 lip., 2016 At 03:09 PM | Categorized As Glazba, Kultura | With 0 Comments

U dahu…

Boris Rogoznica– Sjećam se dana kad sam rekao, idem sada sjesti i ne dižem se dok ne napravim jednu dobru pjesmu, ali nisam imao pojma o čemu da krenem pisati. Ispred mene je dugo bio prazan papir, tada mi je sinulo da je to dobar motiv, odnosno naslov za pjesmu. Dalje sam pjesmu napisao i uglazbio u dahu – rekao je Boris Rogoznica.
‘O čemu razmišljaš u snu’, ‘Na mojim rukama’, te ‘Tužan pas’ pjesme su Borisa Rogoznice, koje su ovih dana dobile novu glazbenu nasljednicu. Riječ je o i ovoga puta o Borisovoj autorskoj pjesmi koja nosi naziv ‘Prazan papir’. Novom skladbom, Boris se vraća na svoj domaći teren, a to su balade. U tom glazbenom izričaju, kako sam priznaje, najbolje se pronalazi, te mu je osobno draže slušati balade od ‘življih pjesama’.
Video izdanje za ‘Prazan papir’, za sada će malo pričekati, s obzirom na to da Boris ima želju da pjesma pronađe put do publike. Vjerujemo, kako neće proći puno vremena da ‘Prazan papir’ zaživi u radijskom eteru i srcima brojnih obožavatelja Borisa Rogoznice.

Autor glazbe – Boris Rogoznica
Autor teksta – Boris Rogoznica
Autor aranžmana – Tomislav Pehar
Glazbeni producent : Tomislav Pehar
Tonski snimatelj : Tomislav Pehar

Foto : Matej Dokić

comment closed