fbpx

Tomislav Bralić: Evo nas opet u Areni nakon sedam godina

Zagreb…

Nakon sedam godina Tomislav Bralić i klapa Intrade u zagrebačkoj Areni!

Tomislav Bralić– Evo nas opet u Areni nakon sedam godina, koncert u najvećoj dvorani u Hrvatskoj. Velika je to čast i odgovornost za mene i klapu Intrade, to je ujedno potvrda našeg rada i još jedan dokaz da imamo najbolju i najvjerniju publiku koja nas uvijek prati. Sve naše najbolje pjesme ćemo otpjevati zajedno i nadam se još jednom velikom spektaklu koji ćemo svi pamtiti – rekao je Tomislav Bralić.
Tomislav Bralić i klapa Intrade će nakon sedam godina ponovo zapjevati u zagrebačkoj Areni uz koju ih vežu samo najljepša sjećanja i prikazi prepune dvorane raspoloženih obožavatelja koji su uglas s njima pjevali najveće hitove. Ulaznice su u prodaji od danas.
Tomislav BralićPrije sedam godina su održali večer za pamćenje u zagrebačkoj Areni, a sada su odlučili svoj trinaesti koncert u Zagrebu održati ponovo u toj dvorani. Na zadnjem koncertu u Areni Tomislav i klapa su bili sjajno raspoloženi, večer su uveličali fantastični gosti, raspjevana publika ih je pratila tijekom cijelog koncerta a vrhunska produkcija s impresivnom scenografijom dalmatinskog trga širine 24 metra je dala poseban pečat toj večeri.
Tomislav BralićU zagrebačkoj Areni ćemo 01. prosinca vidjeti još jedan vrhunski koncert ove klape s nekoliko iznenađenja i nabijen emocijama, dok produkciju koncerta potpisuje isti tim kao i na svim njihovim zagrebačkim koncertima. Valjda istaknuti i zanimljiv podatak da je klapa Intrade jedina klapa koja je uspjela napuniti sve arene i veće dvorane u Hrvatskoj.
Ova klapa od 2006. godine uzastopno u prosincu održava velike koncerte u Zagrebu, što je malo kojem izvođaču do sada uspjelo da sve godine iznova izazove interes i napuni svaku dvoranu u glavnom gradu. Klapa kaže da tajne nema, treba imati dobre pjesme koje s kojima će se ljudi povezati i zavoljeti.
Prošle godine je ova klapa ispunila svoj dugogodišnji san i zapjevala u pulskoj Areni po prvi puta. Dvostruki CD i DVD ‘Arena Pula’ s tog koncerta je izašao u izdanju Scardone, te je odmah izborio svoje mjesto na prodajnim top listama a koncert je uživo prenosila i televizija.

Foto: Press