fbpx

Tony Cetinski koncertom na Tašmajdanu, potvrdio #samoljubav!

Tašmajdan…

Tijekom cijelog koncerta, Tony Cetinski je ponavljao kako je ljubav najbitnija stvar u životu i ono što nas pokreće

Tony CetinskiJedno od najvećih kultnih koncertnih mjesta u regiji, beogradski stadion Tašmajdan, ovog vikenda je svjedočio slici, koja se opisuje u dvije riječi – #samoljubav. Tony Cetinski zajedno sa svojim bendom tamošnjoj publici, na prepunom Tašmajdanu, pod zvjezdanim nebom, odužio se na najbolji mogući način, vrhunskom svirkom, koja je trajala tri sata.
Prepun energije, ali i prije svega ljubavi, na svoj prepoznatljivi način, pjevač je svima okupljenima ponudio ono najbolje od sebe i još jednom pokazao, zašto je jedan od najvećih glazbenika, posljednjih desetljeća.
Kao i na dosadašnjim koncertima u sklopu turneje #samoljubav, i za ovaj se tražila ulaznica više, čime je potvrđena dugogodišnja ljubav Tonyja i obožavatelja svih generacija.
Posebno emotivan trenutak večeri, bio je kada je Tony najavio pjesmu ‘Ja ne znam nikog boljeg od tebe’, autora Miroslava Rusa, a koju je i ovoga puta, posvetio svojoj velikoj ljubavi i kako sam kaže anđelu, supruzi Dubravki.
Tijekom cijelog koncerta, Tony Cetinski je ponavljao kako je ljubav najbitnija stvar u životu i ono što nas pokreće, a publika je na to uzvraćala gromoglasnim pljeskom, ali i skandiranjem ljubav, ljubav.
Iako je bila najavljena kiša, vrijeme je u potpunosti išlo na ruku Tonyju i cijeloj ekipi, pa je tako koncert protekao u veličanstvenoj atmosferi, nakon kojega je uslijedila kiša.

Foto: Press – Nemanja Dedović