Video: Franka – Nedodirljivi: Topla, nježna i iskrena pjesma
By redakcija On 14 tra., 2020 At 01:35 PM | Categorized As Glazba, Kultura, LifeStyle, Moda, Reportaže | With 0 Comments

Nova pjesma…

Franka predstavlja novi singl Nedodirljivi – Topla, nježna i iskrena pjesma

Franka– Često su mi se javljali fanovi i tražili da otpjevam Nedodirljivi, da joj dam priliku jer je jako vole, čak ju je i moj tim neprestano navodio kao pjesmu koja zaslužuje biti singl… i evo je! Izašla je na svjetlo, u novom ruhu! – rekla je Franka.
Hrvatska pop zvijezda Franka predstavlja novu pjesmu Nedodirljivi s aktualnog albuma Franka. Nedodirljivi je pjesma koja je čekala svoj trenutak da postane singl, a u vremenima kada je svima prijeko potrebna toplina i sigurnost pravi je trenutak za ovu iskrenu i nježnu priču.
– Voljela bih da pjesma postane dio vaših života i bude pozitivna emocija dok svi zajedno prolazimo kroz dane u kojima moramo ostati doma, kako bismo ostali zdravi. I zato bih željela bih da svi budu kao mi – nedodirljivi – dodaje Franka.
Glazbu i aranžman potpisuje Branimir Mihaljević, a tekst Nenad Ninčević – sjajan i provjereni autorski tim zaslužan za brojne Frankine hit singlove.
Singl je uz studijsku album verziju dobio i bonus verziju ‘Nedodirljivi (#ostanidoma acoustic)’, u kojoj Franka svira klavir, a njezin brat Nikola gitaru i prateći vokal.
Franka je u ponedjeljak na svom YouTube kanalu objavila i video acapella izvedbe, snimane u njezinom rodnom domu u Rapcu.

Foto: Press
Video:

comment closed