fbpx

Video – Franka: Sve dok sanjaš

Novi singl…

Sve dok sanjaš je najemotivnija pjesma za mene, rekla je Franka

FrankaSve dok sanjaš novi je singl hrvatske pop zvijezde Franke. Pjesma je istinska nasljednica Frankinog velikog hita ‘S tobom‘! Tako su je nazvali glazbeni kritičari koji su je čuli, kao i glazbenici koji su radili na singlu ‘Sve dok sanjaš’.
– Za mene najposebnija pjesma do sada! Kad sam prvi put kod Branimira Mihaljevića u studiju čula prve taktove klavira, imala sam isti osjećaj kao kada sam čula ‘S tobom’. FrankaZnala sam da je ta pjesma moja, da su mene te note pronašle! – rekla je Franka i dodala:
– Priznajem, jedna sam od onih trudnica koje žele taj dio sebe zadržati dalje od svih, to je za mene najprivatniji, najemotivniji i najosjetljiviji period života, ali toliko sam sretna pošto smo nas dvoje snimili ovaj spot, i što će nam zauvijek ostati kao uspomena na najljepše trenutke. U ovoj pjesmi mogu se pronaći mnogi: supružnici, partneri, Frankaprijatelji, roditelji, djeca – svi oni koji nekoga neizmjerno vole.
Glazbu i aranžman potpisuje Branimir Mihaljević, a tekst Nenad Ninčević – sjajan i provjereni autorski tim. Za pjesmu je snimljen i video spot u režiji Sandre Mihaljević i Igora Ivanovića, koji je premijerno prikazan na Frankinom YouTube kanalu.
Styling i kreativu potpisuje Jasenka Tudor Bevanda, šminku Kristina Hošnjak, a frizuru Salon Franić. A spot prepun specijalnih efekata sniman je dva dana u slovenskoj Logarskoj Dolini.
Video spot predstavlja predivnu priču o krugu života gledanu očima majke, a prikazanu kroz godine, tj. sva četiri godišnja doba.

Foto: PR/Promo
Video:

[embedyt] https://www.youtube.com/watch?v=LW3Z41RjzHY[/embedyt]