fbpx

Slučajni susret u sex-shopu

Premijerni susret publike i “Slučajnog susreta u sex-shopu”

Puno smijeha, prvo aplauz na otvorenoj sceni predstave “Slučajni susret u sex-shopu”, a zatim onaj duuuuuuuuuuugi na kraju i druženje u prekrasnom ozračju s najbližima, prijateljima i kolegama nakon izvedbe… sve to odigravalo se 10. veljače navečer, što u Maloj dvorani Lisinski, što u holu ispred nje… Nova Rugantinova predstava intrigantnog naslova, ali i sadržaja, u najljepšoj je atmosferi krenula u život…

Foto: Matej Čelar

U glavnim ulogama u “Slučajnom susretu u sex-shopu” su Ivana Boban i Davor Svedružić, višestruko nagrađivani glumci koji su po prvi put zajedno na sceni. Redateljica je Saša Broz, prepoznatljiva po svom minucioznom, vrlo promišljenom i angažiranom redateljskom rukopisu. Odlična je adaptacija Dine Vukelić originalnog teksta Austrijanca Petera Turrinija. Svaki djelić priče savršeno je upotpunio cjelinu te omogućio divnu premijernu večer. Za dijelove te savršene cjeline zahvale i pohvale idu i Sari Haas za scenografiju, Mariti Ćopo za kostimografiju, Toniju Starešiniću za glazbu i Aleksandru Čavleku za oblikovanje svjetla.

Foto: Petra Lazić

Vizualni identitet logotipa predstave i plakata potpisuje Lara Orešković, Bojan Mrđenović zaslužan je za fotografije na plakatu i fotografije s proba, a premijernu večer i slavlje nakon nje fotografirao je Matej Čelar. Besprijekorno tehničko vodstvo zasluga je Marka Crnčevića, marketinške zadaće, kao i odnosi s javnošću predstave u rukama su Renate Kapicl, a velik i složen posao organizacije i izvršne produkcije odradila je umjetnička ravnateljica Rugantina Gordana Gadžić.

Potencijal predstave prepoznala je i Koncertna dvorana Vatroslava Lisinskog te se priključila Teatru Rugantino u suradnji na ovom projektu. Redateljicu, glumce i autorski tim predstave došli su na premijeri podržati njihovi najbliži, prijatelji, ali i velik broj kolega. Najnoviju režiju Saše Broz gledali su njezini roditelji Mira i Aleksandar Mišo Broz i brat Andrej Broz, a njihovu Ivanu na sceni došli su pogledati njena mama, redateljica Ivica Boban i suprug, glumac Luka Dragić. Kako će izgledati slučajni susret u sex-shopu Ivane Boban i Davora Svedružića, zanimalo je iznimno velik broj njihovih kolega.

Foto: Matej Čelar

Na premijeri su viđeni: Helena Buljan, Kostadinka Velkovska, Branka Cvitković, Dubravka Ostojić, Asja Jovanović, Jasna Bilušić i Aleksandar Cvjetković, Žarko Savić, Tomislav Štriga, Boris Svrtan, Ivica Pucar, Alen Šalinović, Zlatko Ožbolt, Ante Krstulović, Hrvoje Klobučar, Mirta Zečević, Dora Fišter, Katarina Perica Kirin, Helena Kalinić, Svetlana Patafta, Karmen Sunčana Lovrić, Ivona Kundert, Marija Kolb, Filip Vidović, Marko Petrić, Silvio Vovk… Od široj javnosti poznatih lica vidjeli smo Marinu Pavković, Gorana Beusa Richembergha, Vinka Brešana, Tomislava Kurelca, Elizabetu Gojan, Julijanu Matanović, Zorana Vakulu, Valentinu Walme… Prisutne su bile, kako i doliči takvoj premijeri, jake medijske snage, kritičari, kao i mnogi drugi uzvanici.

Foto: Petra Lazić

Nakon velikih uspjeha Rugantinovih predstava “Uvijek će nam ostati ljubav” i “Kronika seoske ljubavi” koje i dalje pune dvorane, budućnost hita svakako se smiješi i “Slučajnom susretu u sex-shopu” koji se u veljači mogao pogledati još 12. i  24. veljače!