fbpx

Video – Neda Ukraden: Premalo mi je

Novi spot…

A Neda Ukraden nastupiti će u svibnju i u prijestolnici zabave, Las Vegasu

Neda Ukraden– Pjesma je u pop izdanju, ali trubači u instrumentalu daju neku dozu balkanske egzotike. Zanimljivost je pojavljivanje u spotu i trubačice Danijele, sa svojim bendom, koji nosi njeno ime i slovi za jednu od najboljih instrumentalista, te vrste glazbe u regiji. I ovoga puta ‘slobodne ruke’ oko same režije spota dala sam Vedadu Jašareviću, s kojim je uvijek zadovoljstvo raditi – rekla je Neda Ukraden.
Kao ‘pozitivna bomba’ odjeknula je u regiji vijest da je Neda Ukraden primila poziv za sudjelovanjem na European Music fest-u EMF, koji će se od 03. do 05. svibnja 2019. održati u prijestolnici zabave, Las Vegasu. Na festivalu koji je promocija Europske kulture, glazbe i plesa, Neda će pozornicu dijeliti sa svjetskim imenima kao što su Enrique Iglesias, Modern Talking i brojni drugi.
Neda Ukraden– Najljepše trenutke iznimno bogate glazbene karijere, Neda Ukraden ‘živi’ i na samome početku 2019. godine. Nakon brojnih koncerata, glazbenica se u toplim krajevima odmorila i napunila baterije za ono što je očekuje u narednim mjesecima – poručuju organizatori.
Do tada, svoju vjernu publiku, odlučila je počastiti još jednom rasplesanom i razigranom premijerom ‘Premalo mi je’!
Nova pjesmu i video spot ‘Premalo mi je’ stiže nam iz autorske radionice, njezinih dugogodišnjih provjerenih suradnika Dušana Bačića i Bojana Dragojevića. Obožavatelji će tako imati prilike uživati u vizualno raskošnom i veselom video izdanju, kojem su dodatnu atraktivnost donijele plesačice, trubači, ali i specijalni video efekti.
Sve skupa, odlično je stylingom i kostimima upotpunio Bane Dević, dok je za besprijekoran izgled i make up bio zadužen Srđan Petković. Kako sve skupa izgleda, te kakvo nam je finalno izdanje ovoga puta pripremila Neda Ukraden, kada je u pitanju nova pjesma i video spot ‘Premalo mi je’, pogledajte u videu.

Autor glazbe: Dušan Bačić
Autor teksta: Dušan Bačić
Autor aranžmana: Bojan Dragojević
Glazbeni producent: Bojan Dragojević
Video: Vedad Jašarević

Foto: Privatni album Neda Ukraden
Video:

[embedyt] https://www.youtube.com/watch?v=LaUV4Iary5E[/embedyt]