Život nije siv postaje školska himna
By redakcija On 9 tra., 2017 At 10:37 AM | Categorized As Glazba, Kultura | With 0 Comments

Zagreb…

Život nije siv, Mia Dimšić– Djeca su me ostavila bez daha, toliko su me lijepo prihvatili da bih svaki dan mogla nastupati pred ovako divnom publikom. Već znaju i tekstove mojih pjesama što me potpuno razoružalo. Hvala djeci i čitavoj školi! – rekla je Mia Dimšić o svom današnjem nastupu.
Osnovna škola Gračani u Zagrebu na čelu s ravnateljicom Natašom Gjuran priredila je pravi spektakl svojim učenicima organiziravši koncert pod nazivom ‘Život nije sivŽivot nije siv, Mia Dimšićkantautorice Mije Dimšić i njezinog benda. Mlada pjevačica i brojni učenici kliknuli su na prvu, a Mijina spontanost i vedrina nikoga nisu ostavili ravnodušnim. Pjevalo se, plesalo, a učenici su imali jedinstvenu priliku razgovarati s Mijom o njenom životnom i glazbenom putu. Postavljali su brojna zanimljiva pitanja, fotografirali se i družili pa Mia nije mogla ni željela sakriti oduševljenje otvorenošću svoje najmlađe publike.
Nakon emocijama ispunjenog koncerta u prepunom osječkom HNK, održanog prošlog vikenda, gostovanje u gračanskoj školi bio je još jedna divna prilika da Mia uživo izvede svoje hitove s nedavno objavljenog albuma prvijenca – ‘Život nije siv’, ‘Budi mi blizu’, ‘Slobodna’, ‘Do posljednjeg retka’ i najnoviji singl ‘Bezimeni’ koji se vrtoglavo penje po radijskim ljestvicama.
Ravnateljica škole gđa Gjuran, uz čiju je podršku koncert održan, izuzetno cijeni glazbu i glazbenike, a o događaju je rekla:
-Bilo je prekrasno, djeca su osim pjesama imala priliku čuti i neke lijepe životne poruke o tome da je život dobar i pozitivan. Glazba je radost stoga se trudimo što češće organizirati ovakve susrete koji se djeci urežu u pamćenje za cijeli život jer škola nisu samo učenje i pisanje zadaća, već djeci mora pružiti lijepa iskustva.

Foto: Press – Hrvoje i Katarina Banić

comment closed