fbpx

Monika Sablić i Ana Gruica oživjele romantičan duh Splita!

Monika Sablic 10

– Svojom novom kolekcijom željela sam naglasiti romantiku i nježnost i mislim da će se ženama svidjeti. Otkad sam ušla u atelje pa do završetka kampanje za kolekciju mi je trebalo 15 dana – rekla je za Scenu Monika Sablić. Splitska dizajnerica predstavila je svoju novu kolekciju za sezonu proljeće/ljeto 2013. godine. Kampanja pod nazivom ‘Dama na ladanju’ snimljena je u idiličnom ambijentu Hotela Park/Split, a lijepa glumica Ana Gruica je zaštitno lice ove romantične modne priče. Sve je snimio pjevač Luka Nižetić.

Haljine iz njezine nove kolekcije inspirirane su poviješću u suvremenoj interpretaciji. Monika kaže da su oživjele romantičan duh i vratile u modu bezvremenski stil. A nježne i pastelne boje na prikriven način razotkrivaju unutrašnji seksipil.

Monika Sablic 5– Kolekcija je nastajala još za vrijeme trudnoće jer sam radila do zadnjeg dana – rekla nam je Monika. Njezina nova modna kolekcija od sljedećeg tjedna moći će se nabaviti u ID concept store u Splitu. Dva mjeseca nakon poroda, Monika se vratila na posao. Kaže da je željela raditi, ali vratila se i zato što taj posao ne dozvoljava da predugo bude odsutna. Monika je majka dvoje djece. No prije dvije godine Monika je izgubila dijete u sedmom mjeseca trudnoće. Kad je ponovno zatrudnjela, nad svojom bebicom strepila je do zadnjeg trenutka.

– Bila sam zaista jako oprezna, ali držala me vjera u Boga – ispričala nam je supruga bivšeg nogometaša Dinamo Kijeva, Gorana  Sablića.

Prekrasne ‘Dame na ladanju’ pogledajte u fotogaleriji:

[nggallery id=84]