fbpx

To je šik! Anamarija Asanović predstavlja kolekciju Sweet Escape!

Anamarija Asanovic Sweet Escape 3Dizajnerica Anamarija Asanović svako ljeto za sve ljubitelje svoga modnog rukopisa pripremi posebnu mini ljetnu kolekciju idealnu za dan i za noć. Dosljedna svojim modnim principima dizajnerica i ovaj put stvara izrazito ženstvenu kolekciju koju će svaka žena zasigurno ovo ljeto poželjeti u svome ormaru. Njenim dizajnom oduvijek su dominirali printovi tako i ovaj put dizajnerica miješanjem različitih uzoraka dobiva svoj vlastiti print koji je okosnica cijele kolekcije. Floralni uzorak u kombinaciji s prugama, geometrijskim oblicima i neonskim bojama stvorili su jedinstveni print kojeg Anamarija primjenjuje na haljine, kombinezone, suknje, hlače i košulje.

Anamarija Asanovic Sweet Escape 4Upravo dobivenim printom dizajnerica je dobila svoje prepoznatljivi ultimativni morski šik – stil koji godinama njeguje.
Kolekcija pod nazivom Sweet Escape namijenjena je svim ženama koje ovo ljeto se ne boje biti modno razigrane i koje će uživati u jakim printovima i uzorcima.
U ulozi modela i ovaj put našla se sama dizajnerica koja donosi svoju viziju kako ovo ljeto kombinirati pritove, jer tu nema pravila, sve je prepušteno vlastitom ukusu.
Kolekcija Sweet Escape dostupna je u ID concept store u Splitu.
Kolekcija Sweet Escape by Anamarija Asanović
Fotografije: ID press