fbpx

Svečano otvorena 52. Zlatna pirueta Zagreba

Zagreb…

Klizački spektakl 52. Zlatna pirueta Zagreba u Ledenoj besplatan je sva četiri dana natjecanja

Zlatna pirueta Zagreba– U godini u kojoj proslavljamo ne samo 80 godina Hrvatskog klizačkog saveza nego i 145 godina organiziranog klizanja u Hrvatskoj, veliko je zadovoljstvo ponovno biti grad domaćin najdugovječnije klizačke priredbe u svijetu. Svim sudionicima i posjetiteljima želim ugodan boravak u najadventskijem gradu u Europi, a svima koji će se natjecati želim puno sportskog uspjeha, fair playa i dobre rezultate – poručila je Pavičić Vukičević.
Zamjenica gradonačelnika Grada Zagreba, dr. sc. Jelena Pavičić Vukičević, službeno je otvorila 52. Zlatnu piruetu Zagreba koja je u Ledenoj dvorani Doma sportova na rasporedu do subote.
– Ove godine ugostili smo klizačice i klizače iz 38 zemalja svijeta, njih više od 220, a taj veliki broj sudionika potvrda je da se Zlatna pirueta velikim slovima upisala u kalendar svjetskih klizačkih natjecanja – rekla je Morana Paliković Gruden, predsjednica Hrvatskog klizačkog saveza.
Klizački spektakl u Ledenoj besplatan je sva četiri dana natjecanja, dok veliki show revije pobjednika, u subotu, 7. prosinca s početkom u 20 sati stoji 30 kuna (djeca do 10 godina imaju besplatan ulaz). Ulaznice se mogu kupiti na www.ticketshop.hr te na dan revije pobjednika na blagajnama Doma sportova (blagajne se otvaraju sat vremena prije natjecanja).

Foto: Press – Hrvatski klizački savez