fbpx

Antea Kodžoman: Ben je moj zaštitnik, obožavam ga!

Za portal Scena.hr…

Lijepa direktorica marketinga nogometnog kluba s puno ljubavi govori o svom ljubimcu

Antea Kodžoman kaže da se u Bena zaljubila na prvi pogled.
Antea Kodžoman– Ben je u moj život ušao prije šest godina i jednostavno ga obožavam – otkrila je lijepa direktorica marketinga Lokomotive. Kaže da Ben voli sve jesti, no pazi na njegovu prehranu.
– Kad je u posjeti kod mojih roditelja, pravila ne postoje. Moja mama ga tetoši maksimalno, a Ben to obožava. Zato za obiteljskim ručkom zahtijevam obje ruke svih prisutnih na stolu – ističe Antea uz osmijeh. Benu su omiljene igračke lopta i plišani miš.
– Ben nema osjećaj svoje veličine te često želi postaviti dominaciju drugim mužjacima. Međutim, to je samo postavljanje na prvu, druželjubiv je i razigran. Ben obožava ženke. Posebno su mu zanimljive one ženke koje su veće od njega, pogotovo ako je duga dlaka u pitanju, tada se zaljubi istog trena. Ovog ljeta se, recimo, zaljubio u retrivericu. Nakon rastanka, satima Antea Kodžomanje cvilio – ispričala je direktorica marketinga NK Lokomotive. Dodaje da Ben ima samouvjereno držanje i izražen karakter.
– Postavlja se kao čuvar i zaštitnik. Sitan, ali srčan. Živahan je i pun energije, pa mu nije problem pješačiti ni do vrha Sljemena. Ako napravi nešto što ne smije, istog trena zatvori oči i pravi se da spava. Voli svoju dekicu kojom se pokrije po glavi kad spava. Ako je deka u pranju, traži nešto u zamjenu te često ukrade moju čarapu kojom pokrije oči – priča Antea. Na televiziji Ben voli gledati crtiće, ali ne podnosi ovcu iz reklame.

Foto: Antea Kodžoman priv. album
Fotogalerija: [nggallery id=683]