Boris Nemec: Bila mi je velika čast biti dio reprezentacije
By redakcija On 31 ožu., 2019 At 10:49 AM | Categorized As Naslovnica, Sport, Sportske minute, Vijesti | With 0 Comments

Vatreni…

Bio sam tu 23 godine, vrijeme je za nove snage, kaže Boris Nemec

Boris Nemec– Smatram da je sada pravi trenutak za odlazak, koliko god da mi je teško napustiti aktualni stožer na čelu s izbornikom Dalićem nakon svega što smo napravili i doživjeli u Rusiji. U fazi sam života kada trebam posvetiti više vremena obitelji, pa uz puno obveza koje imam u svojoj klinici nije lako pratiti i ritam reprezentacije. Uostalom, bio sam tu 23 godine, vrijeme je za nove snage – a u Hrvatskoj ima dosta sposobnih liječnika – rekao je prof. dr. Boris Nemec.
Dugogodišnji liječnik hrvatske nogometne reprezentacije, prof. dr. Boris Nemec, odlučio je zaključiti impresivnu i bogatu reprezentativnu karijeru.
Boris Nemec– U nogometu sam od malih nogu i mogao sam samo sanjati da ću kao liječnik imati priliku toliko toga doživjeti s hrvatskom reprezentacijom. Zauvijek ću pamtiti dvije medalje sa svjetskih prvenstava u Francuskoj i Rusiji, ali i stotine utakmica, pobjeda i poraza, putovanja i druženja te brojne sjajne nogometaše, trenere i kolege s kojima sam radio. To su prijateljstva i uspomene za cijeli život. Zahvalan sam osmorici izbornika s kojima sam radio na više nego korektnoj suradnji, predsjednicima Mikši, Šukeru i pokojnom Vlatku Markoviću i svim nogometašima na povjerenju. Izborniku Daliću i cijeloj reprezentaciji želim puno uspjeha u budućnosti, u meni će uvijek imati velikog navijača. Bila mi je zaista velika čast i privilegija biti dio hrvatske reprezentacije i zato sam uvijek ulagao sve svoje znanje i trud u ovaj posao – dodao je Nemec.
Jedan od najvećih hrvatskih stručnjaka na području sportske medicine, prof. dr. Boris Nemec, odlučio je nakon više od 20 godina napustiti svoju ulogu u stožeru hrvatske nogometne reprezentacije.

Foto: Press – Hrvatski nogometni savez

comment closed