fbpx

Nova sezona serije Heartland na malim ekranima

Zagreb…

12. sezone serije Heartland u trajanju od 11 epizoda

HeartlandHrvatska radiotelevizija (HRT) od petka, 31. siječnja na Drugom programu (HRT-HTV2) u terminu od 11.35 sati počinje s prikazivanjem nove, 12. sezone serije Heartland u trajanju od 11 epizoda.
U središtu priče serije Heartland su od samog početka Jack Bartlett vlasnik ranča Heartland (stup obitelji koji svojim mudrim savjetima često spašava situaciju ili članove obitelji i povremene goste usmjerava na pravi put) i njegova mlađa unuka Amy, istinska šaptačica konjima kojima je posvetila svoj cijeli život.
HeartlandOni su glavni likovi i dvanaeste sezone koja počinje kad Amy i Ty pokušavaju svoje poslovne obveze uskladiti s dužnostima roditeljstva i ostvariti davni san – raditi zajedno na liječenju konja svojih klijenata.
Georgia, posvojena kći Amyne sestre i samohrane majke Lou, uzima novog trenera i suočava se s velikim pritiskom kako bi dostigla novu razinu u natjecanjima, čak i po cijenu velikih žrtava koje mora podnijeti. Da bi joj pomogla, Lou će možda morati i žrtvovati svoj novi posao u New Yorku. Ali kad otkriva da je njezina stara ljubav krenula dalje, možda će i požaliti svoj izbor.
I Jack i Lisa suočeni su s problemima u svojoj vezi kad se Lisa nađe u teškoj obiteljskoj situaciji. Dok se Jack nastoji snaći s posljedicama koje su izazvali postupci njegove žene, mora izdržati i novi udarac – razornu vijest u vezi sa starim prijateljem.
Tim, uvijek nagao i često nepromišljen, čini drastične promjene u svom životu što dovodi do još većih sukoba između njega i Jacka.

Foto: Press